Bülent K. link' Alıntı:
Arkadaşlar malum aracıma lpg taktırmıştım uzun araştırmalarım sonucunda ama bugün bir hüzünle karşılaştım ve aracımdan bu lpg zıkkımını söktürüyorum. Aracım yolun ortasında tıkandı kaldı, beyaz duman atmaya başladı, önce servise götürdüm turbo arızanmış dediler ama, ben güvenmediğimden başka bir servise götürdüm ve bakar bakmaz turbonuzda her hagi bir arıza yok yakıt sistemişnde sıkıntı var dediler, servise bıraktım. ertesi gün aracın motorun üst kapağını açtılar ve siboplar kurum bağlamış, ve usta samimi bir şekilde bana dedi ki : FİRMALARIN SATIŞ POLİTİKASI GEREĞİ BU ARAÇLARA LPG OLUYOR DİYORLART AMA KESİNLİKLE BU ARABALARA LPG TAKTIRMAYIN MOTORU 80.000 KM DE İNDİRİRSİNİZ DEDİ, ÇÜNKÜĞ YENİ NESİL BU MOTORLARDA KESİNLİKLE TAKILMAMASI GEREKİYOR DEDİ. Bende daha sonra lpg firması ile bile sıkıntı yaşadım zar zor tamir parasını verdiler, şimdilik ise lpg kitini iade edip paramı almaya çalışacağım... söylemek istediğim şu değerli arkadaşlarım: bu arabaya kesinlikle lpg taktırmayın performasınsı düşünyor, en önemliside usta söyledi motru indirirsiniz dedi. benim ağzım yandı sizin kide yanmasın. Daha sonraki gelişmeleride yazacağım... Lpg ilk takıldığında her hangi bir perfonmasn kaybı yaşanmıyor ama km yaptıkça belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor...