sen gt kullanmadın galiba ben ikisini de kullandım bu kadar abartmayın bmw yi bu sitede 520 yi kullanmayanlarda bmw diye yazıyorlar arkadaşlar lütfen abartmayın gözünüzde fazla büyütmüşsünüz bmw yi
bmw kullanmayanlar bmw yi savunamaz ama opel kullanmayanlar opel i savuna bilir peki neden (tamamen duygusal) ben opel vectra gt kullanmadım ama bmw kullandım vede araba kullanmayı bmw de öğrendim
herkez neden bmw yi gözüne büyütüyoaynı şekilde mercedes i çünkü bu 2 marka hiç bir otomobil markasıyla karşılaştırılmaz(opel honda toyota wv saab volvo)hiç biri otomobil üzerine herşeyi bu 2 marka yapar diğerleri arkadan el sallar bmw dünyanın en iyi otomobil üreticilerinden biridir tek rakibi mercedes tir ama sunmak istedikleri farklıdır(bmw sürüş özellikleri)(mercedes konfor)opel iflas ettiğinde opel i bmw alsaydı burda bmw ilah olurdu toz kondurulmazdı
bütün otomobil dergilerinde bütün otomobil programlarında bütün uzmanlar bmw yi övüyo hep teknoloji de yaptığı öncülükler hep taktir kazanıyo..!motor konusu ise rakipsiz bir senede 8 ödül 9 ödül alan tek marka ferrari bile senede aldığı ödül 2 yi geçmiyor...!
vede opel bmw yi sadece parça ucuzluğunda geçer (bu disiplini bmw ve mercedes hiç önemsemez)yani parası olan kullanır olmayan kullanamaz mantığı