Rica ederim.Konu başlığında sınırlı kalarak kendimce tecrübelerimle bilgi vermeye çalıştım.Umarım faydalı olabilmişimdir.Sevgiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konunun açıklamasını okumazsanız karşılaştırmanın nasıl olacağı hakkında bilgiye sahip olamazsınız!Ben herzamanki gibi oyumu kullanmıyacağım...çünkü bir biriyle karşılaştırılacak araç değiller....Bu tür karşılaştırmalarda herkesin kendi doğrusunda ısrarcı olması hoş değil...konu başka yerlere gidiyor....!
önce sen arabaların sınıflarını öğren sonra yorum yap!
emin ol senin bmw ye bindiğinin 50 katı bindim kullandım ama senin kullanmadığın belli! hiç 316 ile 1.6 astra kaldırılırmı sınıf farklı kg farklı ama 116 opel astra 1.6 yı geçer bana teknik verileri yazdırma!2000cc turbo astra ile 320 binek sedan kapışmasısen bir e36 m3 karşısına bir opel astra opc çıkarda tokat manyağı nasıl olur bir gör!
hp lerle kg leri bir birine karıştırıp mickey mause sanan kişiler bmw yi nerden bilicek
Bu arkadas hakikaten arızalı.
seytan diyo al kontrol kalemini gir arızalı bölgeye monitör basında iyi konusuyor yüzümede konusacak adam olsa keske.
tutturmus bir e36 m3, velisine diyimde alsın sustursun