Özür dilerim ama saçmalamışsınız.
kesinlikle saçmalamışşşş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özür dilerim ama saçmalamışsınız.
bmw hünerini gösterir ama opel kullanan arkadaş o kadar geriden göre bilirmi bilmembmw 320d 150hplik vectranın yanına 200-210 km hızdan sonra geliyor.
520 d kasa agırlıgıda var insignia da agır gerci ama dizel gec hızlanıcagı için insignia daha atik bi aractır.
zaten 200 lere cıkcak yol heryerde yok eee bmw nerde göstercek hünerini o zman
fark neye göre anlayamadım elinde bir video varsa koy bizde izleyelim ayrıca beygire değil tork a bakarsan daha iyi olur...yukarıdaki opeli kötüleyen arkadaşlar yanılıyorlar.özellikle insignanın 1.6t benzinlinin 2.0 dizeli ile karşılaştırmak saçmalık insigna her koşulda kalkış rolling fark atar.nerdeyse 320 d ile ben kapışıyorum 1.8 atmosferikle 1.6 T ayıp oluyor.bide karşılaştırırken 230 km hızla giderken 520d kaç beygir 1.6t kaçbeygir bir grafiklere bakında karşılaştırın ne oluyor dizel motor 7000 çevirirken
abowwwwww abi 320d le kapışıyomuş ben 520d diye anladım 320d vectra gt deviriyo h kasa astra 1.8 neki onun içinyukarıdaki opeli kötüleyen arkadaşlar yanılıyorlar.özellikle insignanın 1.6t benzinlinin 2.0 dizeli ile karşılaştırmak saçmalık insigna her koşulda kalkış rolling fark atar.nerdeyse 320 d ile ben kapışıyorum 1.8 atmosferikle 1.6 T ayıp oluyor.bide karşılaştırırken 230 km hızla giderken 520d kaç beygir 1.6t kaçbeygir bir grafiklere bakında karşılaştırın ne oluyor dizel motor 7000 çevirirken
Uzun yola çok gittim 520d ile.Görüşüne katılıyorum.Tamam kaliteli bir araç ama parasına kıyasla abartılacak bir durum yok.Eğer insignia senin için yeterli olacak ise çok km yapmayacaksan(benzin-dizel açısından) aradaki 85-90 bin Tl fiyat farkı hiçte az değil ve başka bir şekilde değerlendirilebilir.Insignia 1.9 cdti da düşünülebilir mesela.
fark neye göre anlayamadım elinde bir video varsa koy bizde izleyelim ayrıca beygire değil tork a bakarsan daha iyi olur...
hp araba sattırır tork yarış kazandırır
opc insignia spor otomobil karşısına binek sedan opc insignia nın karşısına sen bir bmw e46 m3 koy bakalımabi afedersinde sonuç %10000000 insignia dır ki o paraya opc insignia duşünsek 5.30d nin anasını ağlatır ki yurt dışında ucuz bir araç ve emiynim opc insignia da hem tek olursun hemde donanımda bmw den fazlası vardır