opel insignia 1.6 180hp mi bmw 5.20d mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

performans açısından insignia 1.6 180hp bmw 5.20d mi

• Kullanılan toplam oy
    146
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 ay oldu benim değil ailemin (tabi en kısa zamanda paylaşacağım+ne alaka anlayamadım

320d-520d -insignia ile kafa kafaya gider aralarında fark yok donanım olarak olabilir birisi vectra gt dedi galiba arkadaşım ben de izmirdeyim benim aracı henüz ikiside geçemedi vectra gt (dohc sfi) derken lütfen dikkatli olalım senin bmw nin kalkışta bile şansı yok insignia nın alması gerekir tabi biraz hacim farkı var ama önemli değil bmw yi bu kadar gözünde büyütme benim araç su an stock zaten modlandığında bmw nin hiç şansı yok

kapı kolu altındaki lastikten kolu bırakınca seert vurmasını önleyen parcadan bahsediyosun sanırım:)

o

insignia+180 hp =uçuş modu

Son düzenleme:
2 ay oldu benim değil ailemin (tabi en kısa zamanda paylaşacağım+ne alaka anlayamadım

alakalık birşeyi yok, sordum işte.
forumda Insignia sahipleri zaten az, Insignia'yla ilgili paylaşım olmadıkça da araba sanki üvey evlat gibi kalıyor.

bizim bulundugumuz sitede aracımız adımız soyadımız bellidir burası sanal görünsede gercek hayatta herseyimiz ortada forum delikanlısımıyım değilmiyim oda ortada

konuyla bağlantısız ama, tüm o bilgilerin yanında doğum tarihinizi de girseydiniz de bizde nasıl hitap edeceğimizi anlasak :D
ben forumda yeniyim, birçok kişiyi tanımıyorum.

Son düzenleme:
105hp astramla, 2009 kasalardan 3.20d yi daha bugün harcadım 5.20 daha hantal olduğunu ve karşısındaki aracın 180hp insignia olduğunu düşünürsek hertürlü ama hertürlü insignia alır.

105hp astramla, 2009 kasalardan 3.20d yi daha bugün harcadım 5.20 daha hantal olduğunu ve karşısındaki aracın 180hp insignia olduğunu düşünürsek hertürlü ama hertürlü insignia alır.
arabayı kullanmayla ilgili diye düşnüyorum karşınızdaki araç devirsiz vites arttırırsa harcamıyacağınız araba yoktur:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri