Opel İnsignia Europe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel çokkk...

mükemmel ama ilk çıkanlarda %90 bir sürü elektronik sorun çıkar yani donanım fazla çok elektronik aksam var biraz tehlikeli daha astra h lerde bile sorunlar tam olarak bitmemiş

hemen sorunlar çıkar demeyin insigniadan dedeleri olan rekordların başarısı tekrarlaması bekleniyor dolayısıyle tamamen sorunsuz bir araç çıkıcak

hemen sorunlar çıkar demeyin insigniadan dedeleri olan rekordların başarısı tekrarlaması bekleniyor dolayısıyle tamamen sorunsuz bir araç çıkıcak

@yuxcell

Arac mükemmel, katiliyorum. Ama sorunsuz bir arac olacgina inanmiyorum/inanamiyorum.
Her Aracta, ne marka olursa olsun mutlaka sorun cikacaktir.
Onun icin, piyasaya cikan yeni bir model otomobili hatta ben bile almam.
Opel Astra G. Astra H, Zafira A, Zafira B, Vectra B, Vectra C, Corsa C,Corsa D ,Meriva v.s piyasaya ciktiginda her zaman sorun cikarmistir.
Evet fazla göze görüken elektronik arizalar, mekanik arizalar v.s.
En iyisi Araba piyasaya ciktiktan sonra 3 sene sonra satin almak.
Vallaha dayanabilsem bende öyle yapcam, benide hasta ediyor Insignia.
Canli halini görmüstüm gercekten süper.

Bence de mükemmel..Vectra B günlerideki bol sükseli zamanlara geri dönülecek gibi..Vectra c nin artık zamanı dolmuştu zaten,rakipleri yanında sönük kalıyordu.Opel gene elinden gelenin en iyisini yapmış tebrikler..

@yuxcell

Arac mükemmel, katiliyorum. Ama sorunsuz bir arac olacgina inanmiyorum/inanamiyorum.
Her Aracta, ne marka olursa olsun mutlaka sorun cikacaktir.
Onun icin, piyasaya cikan yeni bir model otomobili hatta ben bile almam.
Opel Astra G. Astra H, Zafira A, Zafira B, Vectra B, Vectra C, Corsa C,Corsa D ,Meriva v.s piyasaya ciktiginda her zaman sorun cikarmistir.
Evet fazla göze görüken elektronik arizalar, mekanik arizalar v.s.
En iyisi Araba piyasaya ciktiktan sonra 3 sene sonra satin almak.
Vallaha dayanabilsem bende öyle yapcam, benide hasta ediyor Insignia.
Canli halini görmüstüm gercekten süper.

? çoğu model 3 sene sonrasında yeni kasayı piyasaya sunuyor, paran varsa alırsın sorunu varsa da yaptırırsın,

günümüz üretim teknikleri ve şartlarında tüm testler yapılmakta hatta test kriterlerinde aşırıya kaçılmaktadır, o yüzden sorunları vardır önce çıksın sonra aradan zaman geçsin oyle alayım davası çok saçma,

içine bayıldım
bizlere de kısmet olur inşallah

ancak umut testler konusunda sana %100 katılamıyorum
ne kadar yoğun ve sıkı testlere tabi tutulursa tutulsun, test örneklerinin bütünü temsil etmemesi, test şartlarının gerçek hayatı temsil etmemesi riskleri mevcut
istatistik de böyle söyler zaten ;)

peki astra h ler test edilmedimi ki hala duyuyorum servisten bile adamlar bıktık bu cim modülünden diyor ,araba çıkalı nerdeyse 5 sene oldu mutlaka problemler olacaktır ınsignada

mükemmel bir otomobil olmuş nihayet opel kendini aşıyor.

Geri