Opel İnsignia Europe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iki-üç sene bekleyip daha yeni olan (muhtemel hatalar düzeltilmiş) kasayı almak, vista çıkınca kurmayıp service pack 2 çıksın öyle kurarım demek gibi bişey :). Yan kimine göre doğru, kimine göre zamanı boşa harcamak demek...

arkadaşlar endişelerinizde haklısınız ama opelin yeni modeli bi premium yani kusursuz olması lazım kesinleşen 76bin ytllik anahtar teslim fiyatıda bunun kanıtı , zamanında rekordların sorunsuzluğu opeli en güvenilir marka yapmış 20 30 yıl sonra yine aynı başarıyı bekliyor opel bu yeni modelle , ayrıca opelin başka bi beklentiside 50 yıl önce mercedesten iyi olma başarısını da tekrarlaması zaten bu premiun dizaynda sırf bundan ötürü bölede olması lazım die düşünüyorum

yazmayı unutmuşum sorunsuzluk ve mükemmeliği garantilemek için opel insigniayı anavatanında yani almanyada Russelshaimdaki fabrikasında üreticek

5 sene önceki üretim ve tasarım şartları ile şimdiki arasında uçurumlar var,
tasarımlar sanal ortamda yapılıyor tüm detaylar şekillendiriliyor, test konusunda ise normal şartlar alınmıyor demişssiniz.
dünyanın en zorlu yolları birebir simülatör ile bilgisayar ortamına aktarılıyor ve test odasında arac tüm yönleriyle test ediliyor. türkiyede sadece tofas fabrikasında bu test odasından var,

güneş yağmur lastiğe ve süspansiyona gelen darbeler kapı aç kapa testi direksiyon tur testi tuşlar bile 100000 kez basma testine tabi tutuluyor, farlar aç kapa vs vs...

bu sebeple 5 yıl onceki model ile şuanki piyasaya çıkacak modeller arasında kalite farkı çok fazla, üretim hataları da 6sigma yasasını uygulayan opelde hatasız üretimi getiriyor, giriş kalite, numune onayı üretim kalite ve proses kontrol ekiplerince kontrolden geçiyor, mamül finish kontrol ise son kez genel bir kontrol yapıyor,

aracta kaynaklı parça vs eskisi gibi kişisel olarak kaynak yapılmadığı için hatayı sıfıra indiriyor. 5 hatta 6 eksenli CNC kaynak makinaları ve montaj makinaları her aracın birbirinin aynısı olması için çalışıyor ve bunu başarıyor,

seri üretimde zaten bu demek.

Süper, sabırsızlıkla bekliyoruz :) O zamana kadar piyangodan para çıkarsa hemen alırız :D

5 sene önceki üretim ve tasarım şartları ile şimdiki arasında uçurumlar var,
tasarımlar sanal ortamda yapılıyor tüm detaylar şekillendiriliyor, test konusunda ise normal şartlar alınmıyor demişssiniz.
dünyanın en zorlu yolları birebir simülatör ile bilgisayar ortamına aktarılıyor ve test odasında arac tüm yönleriyle test ediliyor. türkiyede sadece tofas fabrikasında bu test odasından var,

güneş yağmur lastiğe ve süspansiyona gelen darbeler kapı aç kapa testi direksiyon tur testi tuşlar bile 100000 kez basma testine tabi tutuluyor, farlar aç kapa vs vs...

bu sebeple 5 yıl onceki model ile şuanki piyasaya çıkacak modeller arasında kalite farkı çok fazla, üretim hataları da 6sigma yasasını uygulayan opelde hatasız üretimi getiriyor, giriş kalite, numune onayı üretim kalite ve proses kontrol ekiplerince kontrolden geçiyor, mamül finish kontrol ise son kez genel bir kontrol yapıyor,

aracta kaynaklı parça vs eskisi gibi kişisel olarak kaynak yapılmadığı için hatayı sıfıra indiriyor. 5 hatta 6 eksenli CNC kaynak makinaları ve montaj makinaları her aracın birbirinin aynısı olması için çalışıyor ve bunu başarıyor,

seri üretimde zaten bu demek.
güzel açıklamışsın :good:

sorunsuzluk kısmı belli olmaz.sıfır audi a6 larda bile ne sorunlar yaşanıyor.forumdan bir arkadaş konu açmıştı.ben onun yalancısıyım

arkadaşlar endişelerinizde haklısınız ama opelin yeni modeli bi premium yani kusursuz olması lazım kesinleşen 76bin ytllik anahtar teslim fiyatıda bunun kanıtı , zamanında rekordların sorunsuzluğu opeli en güvenilir marka yapmış 20 30 yıl sonra yine aynı başarıyı bekliyor opel bu yeni modelle , ayrıca opelin başka bi beklentiside 50 yıl önce mercedesten iyi olma başarısını da tekrarlaması zaten bu premiun dizaynda sırf bundan ötürü bölede olması lazım die düşünüyorum

76bin ytl mi :eek: :eek: :eek: :cry: :cry:
umarım baz donanım fiyatı değildir yoksa 52bin ytl ye 1.4tsı passat varken türk halkı gidip opele 76bin ytl vermez acı ama gerçek
mondeo 46 dan laguna 42.500 den başlıyo hangi akla hizmet 76 bin ytl yaptılar bu aracı büyük başarı değil büyük hayal kırıklığı olur o fiyata çıkarsa bence :mad: :mad:

unutma opel premiumlaşıyor bir A4 bir 3 series bir C klassé kaç paraysa opelde okadar olucak kaçınılmaz ama gerçek işte ozaman opel hakettiği yerde olucak emin olun

bence de güzel olmuş. inş opel 93-94 de vectra GT lerle yakalıdığı sükseyi tekrar yakalar.

birde opel bir dervrim yapsada insigia yı arkadan itişli yapsa :P :D satış rakamlarında yakaladığı başarının %50 üstüne çıkar walla

Geri