opel insignia

Valla çok imrendirdiniz. Gerçi ben Vectra fiyatlarını düşürür mü diye merak ediyordum ama Vectra nın papucu damda dediğinize göre.

benim düşüncem hemen alınmaz en az 2 sene geçmesi lazım ne gibi kronik sorunları çıkacak vs. bilirsiniz astraların yıllar sonra çözülen cim modül olayını

bugün araca binme fırsatım oldu kısaca değerlendirirsem ;

(+) konsoldaki malzeme kalitesi ,mükemmel görünüm, ledli farlar , geniş iç mekan ,18 inç jantlar (cosmo donanım için )

(-) arka koltuklarda baş mesafesi çok kısıtlı , göstergelerdeki yazılar çok küçük , cosmodaki ahşap kaplama çok eski duruyor ( ancak sport donanımda piyano black seçeneği var ), cosmoda bile renkli ekran yok

Son düzenleme:
renkli ekran nasil olmaz 2008 de vectra elegence da 2009 da da astra cosmo da gelmeye basladi insignia da olmamasi cok ilginc...

gidip hemen bi opel bayisini basmak lazım ağzımın suyu aktı :D

Renkli ekran yalnızca Navi paketi ile geliyor. Birde Opel bayileri bile arabayı doğru düzgün bilmiyorlar. Ben üç bayiye gittim. Üçüde iki donanım var dediler. Edition ve Cosmo. Halbuki katalog ve fiyat listesinde üç donanım gözüküyordu. İkisi bana Cosmo diye sport gösterdi. Daha doğrusu Sportu Cosmo diye sundu. İlk başta bende anlamadım daha sonra opel kataloğunu incelediğimde bana gösterdikleri aracın Sport olduğunu gördüm. Cosmo ile örtüşen tek özelliği ahşap kaplama idi. Geri kalan çoğu özellik Sporta aitti. Üçüncü bayiye sormadım bile bu hangi donanım pakti diye. Birde Navi paketi ile ilgili farklı fiyatlar söyleniyor. Kimi 4000 diyor. Kimide 2800. Halbuki fiyat listesinde Cosmo ( 1,6 motorlar için ) donanımda DVD 800 Navi aldığınızda 2600 TL lik bir indirim gözüküyor. Navi size 200 TL ye geliyor. Ama her şeyiyle güzel bir araç.

Son düzenleme:
Renkli ekran yalnızca Navi paketi ile geliyor. Birde Opel bayileri bile arabayı doğru düzgün bilmiyorlar. Ben üç bayiye gittim. Üçüde iki donanım var dediler. Edition ve Cosmo. Halbuki katalog ve fiyat listesinde üç donanım gözüküyordu. İkisi bana Cosmo diye sport gösterdi. Daha doğrusu Sportu Cosmo diye sundu. İlk başta bende anlamadım daha sonra opel kataloğunu incelediğimde bana gösterdikleri aracın Sport olduğunu gördüm. Cosmo ile örtüşen tek özelliği ahşap kaplama idi. Geri kalan çoğu özellik Sporta aitti. Üçüncü bayiye sormadım bile bu hangi donanım pakti diye. Birde Navi paketi ile ilgili farklı fiyatlar söyleniyor. Kimi 4000 diyor. Kimide 2800. Halbuki fiyat listesinde Cosmo ( 1,6 motorlar için ) donanımda DVD 800 Navi aldığınızda 2600 TL lik bir indirim gözüküyor. Navi size 200 TL ye geliyor. Ama her şeyiyle güzel bir araç.

aracı autoshowda görmüştüm çok güzel makina, yılın otomobili ödülünü gerçekten hak etmiş. Donanım seçeneklerine gelince; baz modelin ülkemize gelmeyeceği önceden açıklanmıştı. Fuardaki yetkililer ocak ayı ortalarında satışa sunulacak demişti, demek ki 1-2 haftalık gecikme olacak. renkli ekran mevzuu hakkında bilgim yok.

diğer konuda da yazdığım gibi edition dahi (tr için en alt model) oldukça yüklü..
ancak cosmoda bile renkli ekran sunulmaması stratejik türkiye planlaması.. ve yine hayret verici!!
işin sevindirici tarafı ise tüm modellere opsiyonel olarak CID, Navi ve DVD yi ekletebilmeniz..

fuarda gormustum guzel arac yanına yaklasmak bile yasaktı ama uzaktan guzel gozukuyor .. fiyat hakkında bilgim yok ama .. ucuz olmayacagı hatta 60 70 den asagı beklemedigimi de soylebilrim. o fiyatlara kesinlikle baska bir arac alırım.

Geri