opel insignia

fiyatlar belli.. sitedeki diğer konularda da görebilirsin.. edition 1.6 benzinli NB model 48 küsurdan başlıyor.. bu modele 18 jant + elegance paket + DVD800 navi ile 57 civarına sahip olmak mümkün.

57 se cokk dusunurum ama sonunda sahsım adına almayabilrim.. daha ii ne alabilrim onu da bilmiyorum ama

cupra
typer
lancer 2009 kasa

sanırım bunlar il dusunecegim araclardır.. ZEVK MESELESİ diyorum ve arac uzerindeki sempatinize saygı duyuyorum..

sanırm benım almama sebebim aracımı aldıktan sonra 4 ay servisten cıkamam en son ramazan bayramında yolda kalmamaın korkusu sanrım benım opele olan guvenımı biraz da olsa sarstı..

Demek ki Türkiye icin öyle.

Burda Insignia Selction, Edition, Sport,Cosmo Modelleri sunuluyor Piyasaya.

Edition, Sport ve Cosmoda CID (renkli ekran) fabrika cikiindan Seri olarak var.

Sadece Selection Modellinde CD 300 MP v.s seri.

Opel türkiyeden süper bir kazık daha.. Vectrada olan renkli ekran, insigniada yok. Üstelik o şekilde lansman yapmalarına rağmen.. Ama o kazık muhtemelen bumerang etkisi yapacak.

1-Yeni toyota avensis yolda. Yeni avensis, toyota camry kıvamında bir sedan olacak. İçi gayet geniş, donanım olarak üstün..

2-Honda accorda ve civice makyaj yapmaya hazırlanıyor; daha önce söylenen tarih 2009 hazirandı.. Honda da hem teknolojik donanımını, hemde görselliğini geliştirecek..

3-Skoda yeni SuperB yi çıkarttı.. Akıllara ziyan bir araba; 1,4TSi 125bg ve orj. dokunmatik navigasyon dahil, full versiyon fiyatı 54 (küsür) bin TL.. Yolunuz düşerse showroomunda, düşmezse web sitesinde görün derim..

4-5-6-7-.. C5 fiyat kırmaya devam ediyor.. Peugeot ha keza.. Mondeo ha keza.. Sonata ha keza..

Er Meydanı harlanmışken, opelin yaptığı ilginç...

Son düzenleme:
navi CID olmaması satış adetlerine neredeyse hiç etki etmez,
aksine istemeyen için satış fiyatı daha makul gelecektir.
opsiyonel olarak tüm versiyonlara sunulması da güzel..

tek eksik ..cosmo modelde std olarak sunulmaması... ama o da tamamen baz fiyat politikasından kaynaklı...

dolayısıyla rakipleri insiginanın arkasından nal toplayacak... en baş rakip passat bile...

Bugün gittim gördüm, mükemmel bir iş çıkartmışlar helal olsun başkada yorum yok..

bende cok begendim ama lansmandaki gibi navili ve cidli olmasi daha iyi olur ben alacak kisilerin yerinde olsam nekadarsa veririm cunku aracin cehresi degisiyo navi ve cidle daha alinasi ve binilesi bi arac haline geliyo o sekilde

En azından cosmo da navi ve cid standart olmalıydı. Benim araçta bile renkli ekran varken Insignia da olmaması garip.

Geri