Opel Insignia'ya yeni BiTurbo motor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opel Insignia'ya yeni BiTurbo motor

astraowner link' Alıntı:
ben herşeyi göz önüne alıp söylemiştim yani 100 bin küsüre bir araç alacaksam önce onu rahatlıkla koyabileceğim kapalı otoparklı evim olmalı buna rağmen hiç mi bir yere gitmeyeceksin derseniz bu risk hayatımızda aldığımız risklerin yanında neki

Ben neyi kastetdiğinizi anlıyorum. Benim söylemek istediğimde zaten bizim insanımıza göre. Yani rahat rahat binebileceğim 100bin lik araba varken kendimi zorlayarak sıkarak 200binlik aracı almam gibi :)

birde tamam aynı fiyata alabileceğiniz bmw 3 serisi boş ama sizi tamamen serbest bırakıyor istediğiniz donanımı koyduruyor yani hiç birşeyi olmasada bi-xenon ekletebilirsiniz bunun gibi en çok kullanılacak şeyleri ekletip güzel birşey çıkarabilirsiniz ortaya arada 20-30 bin fark çıksa buda bmw nin adına değer bence çünkü her zaman söylediğim gibi aynı donanımı neredeyse aynı performansı 65 e almak varken 115 bin de vermem yani 3 kuruş az yaksın diye

Bu da doğru bir yaklaşım tabi. Aslında bu biturbo nun olması gereken rakam bence 80bin. Dediğiniz gibi 100bin seviyesine çıkınca insan 10 20 daha vereyim Bmw ye bineyim demiyor değil.

aynen ama şöylede birşey var opel i anlıyorum 2.0 ın ötv si de maşallah yani devletimiz resmen 1.6 üstü araçları yasakladı bize mesela yeni cc geldi 1.4 tsi 160 hp olarak eski 1.8 tsi yerine satılacak bu motorla doğuş grubu nun büyük kazığıyla eski 1.8 le aynı para olarak 90 bine satılıcak aradaki ötv de direk doğuş un cebine girecek full olarak 2.0 170 hp cc istenirse fiyatını yazıyorum 145 bin civarı bu aracı alacak insanı cidden merak ediyorum

Bizim memlekette hala ısrarla devam eden aracın gücü silindir hacmi ile alakalıdır mantığı oldukça 2000cc ler herzaman müşteri bulacaktır. Ben kaç kişiden 160 150 lik Tiguan lar için 1.4 o kasayı çekmez yorumları duydum bilseniz şaşırırsınız. :)

2000 ler müşteri bulacaktır ama 2000 ler rahat satılabilecek mi muamma efsane s2000 bile euro5 standartlarına direnemedi honda artık civic type-r ları 2.0 turbo olarak üretecek honda bir atmosferik devi olarak bilinir ve böyle ün kazanmıştır artık dizel ve turbolu araçlara yöneliyor  artık herkes bu yüzden kısa bir süre sonra 1.4 -1.6 gibi motorlardan çıkan güçlere alışacak ve mecbur kalacak

aynı kasa arabayı billet 60 bine alıyor:) geri kalan 60 bini bankaya koysam faizi ile kat be kat benzinlinin tadını çıkarıtırım paramda cebimde kalmış olur... alsan bunu 2 sene sonra 60 a 70 e satacak adam ararsın...

Gökhan_55 link' Alıntı:
aynı kasa arabayı billet 60 bine alıyor:) geri kalan 60 bini bankaya koysam faizi ile kat be kat benzinlinin tadını çıkarıtırım paramda cebimde kalmış olur... alsan bunu 2 sene sonra 60 a 70 e satacak adam ararsın...
benle aynı fikirde biri daha geldi sonunda :) bu arada senin aracın konuya koyduğum video yu gördünmü

Geri