ülkemizde opel markası iyi temsil edilmiyor opel bayileri tarafından.ben birçok kere çevremdede tanık oldum.az satılan yüksek donanımlı araçları bayiler sattıkları fiyattan çok daha az fiyata almaktalar ve bunuda az sayıda bulunduğundan piyasası düşük deyip ikinci elde aracın fiyatını çok düşürüp milleti çok değer kaybediyor diye opel markasından soğutuyorlar ve bunu bizzat opel bayileri yapıyor.mesela cosmo donanımlı aracı enjoy donanımlı araçla aynı fiyatı veriyorlar.oysa vw comfordline donanımını ikinci el olarak bayii aldığında trendline dan fiyat olarak daha fazla verip markasını piyasada ikinciel yüksek tutuyor ve kullanıcı aracının çok değer kaybetmediğini görüp markasından soğumuyor.birde opel satış elemanı cosmoyu da ne yapacaksınız enjoy alın diye saçmalayıp illede enjoy satmaya çalışıyor oysa vw satış elemanı elindeki stok listesine bakıp aracın olup olmadığını tesbit edipyor ve alıcıyı comfordline alma trendline al diyenini görmedim paran yeterse herşey var.
sonuçta kalite olarak vw ile opel yakın markalar olsada türkiyede opel gerektiği konumda ve değerde değil.
sonuçta kalite olarak vw ile opel yakın markalar olsada türkiyede opel gerektiği konumda ve değerde değil.