opel kampanyalarınınn sonu ne olacak?

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadslar dun gazetede gordum opel o kadar gusel kampanyalar yapıyor kı corsa d van 24000 ytl ıdı yanlıs hatrlamıyorsam 18900 e dusurmusler fakat aklıma su takıldı tamam ıyı hos fıyat dusuyorda 2 el van zaten 18000 ytl ye gıdıyordu sımdı ya ellerınde patladı yada 14000 e dusucek fıyatları kı o fıyata dusrse corsa c van lar olucak 7000 8000 ytl sonucta sıfırı 19000 ıken 2 elıne 18000 vermek mantıksızca olur gıbıme gelıyor benzınlı ve dıger dızel model fıyatlarıda aynı sekılde dusuyor ama elınde aracı olanlara gusel bı kazık oluyor heralde bu dımı?

Kriz herkezi vurdu bunlar beklenen olaylar ev fiyatlarıda düşecek araba fiyatlarıda düşecek stokları eritmeleri lazım Mecburi bir kampanya

opel ve daha bir çok otomobil firması geçmiştede bu indirimleri yaptı tabi bunlar geçici indirimler ve ellerinde kalan eski modelleri bitirmek içindi ama bu kampanya ne kadar sürer hangi modelleri kapsar bunu da bence krizin gidişatı göstericek ama şu durumda bu tür kampanyalar ve indirimler gayet normal.

*2008 model Corsa Van 1.3 CDTi opak renk için tavsiye edilen, tüzel kişilere özel kampanyalı satış fiyatı 18.900 YTL'dir. :D

bende aracı aralıkta almıştım en iyi fiyatı idi zaten araba alıcaksan her zaman yıl sonunda alıcaksın

Valla opsiyonları ile birlikte 41500 e aldım.Döşemeden kaynaklana euro kuru farkı var (400 ytl).Şimdi 43500 son fiyat.İndirim bunun neresinde?

kampanya

valla arkadaşlar 2009 model asta classic sordum. Anlım şanlım bir kampanya yok yani. En düşük ve en tutmayanı mesala opelin beyaz rengi ve cd çalar vs vs hiç bişi yok 24.900 gümüş renk y ful istersen araç oluyo 29.400 :)

Evet kampanya diye gidiyorsun opsiyonlarla fiyat aşağı yukarı aynı hesaba çıkıyor. (Tabi her modeli kastetmiyorum.) Türkiye' de krizin daha tam hissedilmediği söyleniyor. Otomotiv devlerinin sallandığı bir kriz için fiyatlar pek düşmüş gibi gelmiyor bana.

çok kişi fiyatların aşağya düşmesini bekliyor ama daha aşğıya düşmesi biraz zor. 25000 YTL liste fiyatlı bir aracın sadece vergi kısmı 12000 YTL. Bu miktar da motor hacmine bağlı. Firmalar 13000 YTL den bayi karı verecek , nakliye verecek, aracın maliyeti var. Firmaya ne kalacak ki çok fazla fiyat kırsın.

Orası öyle vergiden indirimler hissedilmiyor ki.

Geri