Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle aramıza hoşgeldin. Ön panjur ve araç Corsa Opc Steinmetz dolayısıyla panjuru ve diğer parçaları http://www.steinmetz.de/OnlineShop/ da bulabilirsin.
dewilking08 arkadaşımız biraz kendince krizi acıklamışta yanlız kafadan dolma bilgilerlenn acıklamış boş beleş yazmışşşş bu kadar da kesin yazııyorum inşaat sektörü azalmışş ya arkadaşım denir çeliğin satımlarına gir de bir bak hadi geçtim diyolarki aman sektörde indirim var bizzat içindeyim olayın hem araba olarak hem inşaat olarak yok arkadaşım gerileme felan yokk türk miletinde para var 250 bin ytl lik evi nasıl alsın çatır çatır çatıre ev satıyoz yetiştiremiyoz o kadar diyim ha diyorlar ki konutlarda bir ucuzlama var bne kadar 10 bin ytl adam mütayit diyor ki 40 daire satsam sürümden 400 bin deyilde 350 kazansam bana yeter fazla acıklamaya gerek de yok promosyonlara aldanmayınnn arkadaşlar iyi bir malın değeri hiç bir zaman düşük fiyata satılmaz örneğin bir galerici ne olursa olsun bir otoyu kar etmeden dükkandan çıkarmaz dışarıı ilşlaki kar edecek neyse bu da burda son kalsın hadi by