vergiler olduğu sürece firmalar bedavada yapsa yine o araclar tüketiciye pahalı gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya aslında beklenen bir olay da deyil ben krizden önce bayiye gittim astranın ful versiyonuna 44 bin ytl dediler aha gecen gitim gene aynı 44 milyar eededim çatır çatır indirim oldu diyonuz hani dediler boş olan serilerinde hiçbirşey yok arabada indirim yapmışlar yav bu milette aldanıp gidiyor işde gecen gitik megane 2 aldık dizel 38 bin ytl yee hani kriz hani indirim bırakın yaa kriz diyorlar milleti oyalıyorlar geçin abii bunu kriz felan yok herkesin parası var saklıyorlar tedirginler o sadece
opel ve daha bir çok otomobil firması geçmiştede bu indirimleri yaptı tabi bunlar geçici indirimler ve ellerinde kalan eski modelleri bitirmek içindi ama bu kampanya ne kadar sürer hangi modelleri kapsar bunu da bence krizin gidişatı göstericek ama şu durumda bu tür kampanyalar ve indirimler gayet normal.