opel kampanyalarınınn sonu ne olacak?

vergiler olduğu sürece firmalar bedavada yapsa yine o araclar tüketiciye pahalı gelir

Fiyatlar düşecektir de, hemen olmaz, zamanla olur.. Şuan da firmalar hükümeti vergi konusunda sıkıştırıyor; ben pek zannetmesemde, seçime doğru belki ve inşallah birşeyler olabilir..

2.elin etkilenmesi olayına gelince o her marka için geçerli. Hyundai tucson full versiyonun sıfır km fiyatı 59Bin YTL (56-57bine iniyor bayiide) ama ikinci eli sahibinden.comda 55-65 Bin ytl arası.. Büyük meblağlı indirim yapan markalar bu tip mağduriyetlere neden olabiliyor. O yüzden sıfır alınan araca 5-6 yıl binmek en mantıklısı.

Bu şekilde mağduriyete neden olmamak için vw ve honda ani ve yüksek meblağlı indirim yapmıyorlar. Ayrıca honda, ikinci elde değer kaybı yaşatmamak adına, kârdan feragatta bulunup filo satışıda yapmıyor. Mesela Civic modelini hiçbir filoda bulamazsınız..

Ama opelin bu tip hassasiyetleri yok. AStraları filolara bol bol verdiler; üstüne birde indirim yaptılar..

honda civic elegance-38000ytl premium da 35500ytl fiyat aldim bugun.
vw golf 1,4tsi trendline ise 42090ytl liste fiyati 41700ytl'nin altina inmiyorlar.
hele ki audi a3 icin 53-54milyar fiyat veriyorlar bos arabasina
seat leon icin tsi styalnce 37 bin ytl'ye birakiyorlar

vw tum modellerinde ve audi a3 fiyatlar konusunda ciddi anlamda cildirmis durumda...

ya aslında beklenen bir olay da deyil ben krizden önce bayiye gittim astranın ful versiyonuna 44 bin ytl dediler aha gecen gitim gene aynı 44 milyar eededim çatır çatır indirim oldu diyonuz hani dediler boş olan serilerinde hiçbirşey yok arabada indirim yapmışlar yav bu milette aldanıp gidiyor işde gecen gitik megane 2 aldık dizel 38 bin ytl yee hani kriz hani indirim bırakın yaa kriz diyorlar milleti oyalıyorlar geçin abii bunu kriz felan yok herkesin parası var saklıyorlar tedirginler o sadece

ya aslında beklenen bir olay da deyil ben krizden önce bayiye gittim astranın ful versiyonuna 44 bin ytl dediler aha gecen gitim gene aynı 44 milyar eededim çatır çatır indirim oldu diyonuz hani dediler boş olan serilerinde hiçbirşey yok arabada indirim yapmışlar yav bu milette aldanıp gidiyor işde gecen gitik megane 2 aldık dizel 38 bin ytl yee hani kriz hani indirim bırakın yaa kriz diyorlar milleti oyalıyorlar geçin abii bunu kriz felan yok herkesin parası var saklıyorlar tedirginler o sadece

inşaat sektöründe satışlar yok.tekstil zaten batma aşamasındaydı çok kuruluş kapandı.krizin ilk habercisi inşaat sektörüdür(ilk toparlanan ve ilk batan onlar oluyor)şubat marta kadar sadece durgunluk olacak ama sonrası için tehlike çanları çalıyor.bu durum da 4.çeyreğe kadar sürecek gibi 2009un son dönemlerinde toparlanma olabilir.alınacak önlem, canlandırma, hareketlendirme paketleri ile şu gidişat engellenebilir.iyi forumlar...

opel satislarini artirmak icin fiyatlarini dusurmeyi planliyor

opel satislarini artirmak icin fiyatlarini dusurmeyi planliyor almanya`dan yayin yapan online oto dergisi autogazette.de`nin websitesinde yer alan bir haberde alman oto ureticisi ve ayni zamanda abd merkesli general motors`un tedarikcilerinden bir olan adam opel gmbh`in sektorde yasanan kriz nedeniyle azalan satislarini artirmak amaciyla ciddi fiyat indirimlerine gidecegi one suruldu opel yoneticilernden thomas owsianski`ye dayanarak verilen haberde opel`in corsa, astra, meriva ve zafira modellerinin fiyatlarinda onemli indirimlere gidilecegi ifade edildi.. Opel ayrica satislarini artirmak icin cekici finansal kosullar olusturmayi da planliyor. -matriks-

yokya opelin indirm falan yaptıgı yok.sadece renaultun hyundain indrm yaptıgını gordum.opel 3 sene once aldıgım arabanın 0 ı yne aynı fıyat..

o ay bu ay farketmiyor opelden başka bu kadar fiyat düşürende yok maalesef
tam 1 sene önce 26.000'den aldiğimiz combo şimdi 23.000 lira olmuş
connect,doblo yada bakmıştık geçen sene hemen hemen aynı fiyatları yazık opel :@

opel ve daha bir çok otomobil firması geçmiştede bu indirimleri yaptı tabi bunlar geçici indirimler ve ellerinde kalan eski modelleri bitirmek içindi ama bu kampanya ne kadar sürer hangi modelleri kapsar bunu da bence krizin gidişatı göstericek ama şu durumda bu tür kampanyalar ve indirimler gayet normal.

Hocam birincisi ön panjur harika nerden bulabilirim aynısını

İkincisi aranızda en yeni opelci sanırım benim aranızda 1.3 dizel 90 beygir 2008 model aralık ayında 27,300 aldım liste fiyatı 36.000 ytl idi sonra 5,000 ytl kampanya indirimi oldu sonra bir indirim daha oldu araç 29,800 oldu ben parasını ödedim aracı ertesi gün teslim alacaktım ki opel mar satış müdürü emrah bey aradı allah razı olsun araç 27,300 yanında park sensörü ve karter muhafaza da fiyata dahil dedi paramın fazlasını iade ettiler ve aracı teslim aldım :)

Geri