opel ne yaptın sen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rsp1296
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rsp1296

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2008 model opel astra enjoy aracımla 18.10.2008 tarihinde seyahat halindeyken birden radyatörün suyu boşaldığı tespit edildi. Opel yol yardımı vasıtasıyla eskişehir opel alpata servisine götürüldü. Yapılan servis incelemesi neticesinde araç radyatörünün araç seyir halindeyken alttan gelen bir taş sonucunda delindiği ve konunun dış etkenler hatası olarak değerlendirilerek garanti kapsamında onarılamayacağı tarafıma bildirildi.Bu benim yorumum olarak milyonda bir olacak bir olay. 32.000 ytl değerinde 2008 model ve 7900 km aracımın radyatör delinmesi nasıl oluyor da garanti kapsamında değiştirilmiyor? Türkiye şartlarında yolların % 60-70 i mucur kapalı olduğundan nasıl bu arabaya güvenip yola çıkacağımızı açıklamalarını istiyorum. benden 750 ytl onarım için talep ediyorlar. Ben 32.000 ytl verip bir taş gelecek mi diye korka korka mı yola çıkayım. Opel müsteri temsilcisi ile görüşmemde şikayetimi daha önceden belirtmem sonucu sadece bana şikayetinizin sonucunu belirtmek istiyorum müşteri temsilcisi olarak sizin şuan için şikayetiniz dinleyemem "uzun telefonda konuşamıyoruz" ve " bize bu konuyla ilgili mail attığınızda size başka dönüş olmayacaktır." diye bir beyanda bulunulmuştur. Benden bunun üzerini siz üyelere ulaşarak bana opelin böyle birşey yaptığını belirtmek isterim

Son düzenleme:
servis ve müşteri memnuniyeti sıfır.. bu yüzden opelden soğuyorum gerçekten de...

Ne yani Opel mıcır olan yollara sıfır asfaltmı döksün :D
Yoksa yolda sizin aracınıza taş sıçramasını önleyici bi tedbirmi alsın..

Kullanıcı hatasıdır Opelin herhangi bi suçu yoktur...

Not: Sogutucu radyatörler çok hassas malzemelerden üretilir geneli aliminyumdur ve tornavida ile bastırsanız delinecek kadar hassastır. Aracınızın yeni eski olmasıyla ne alaka

Merhabalar Haklısın o Kadar Para Verince insaniçi SIzlıyor fakat Bu İş Kasko İşine benziyor Şöyleki Kaza Yapınca Aracaı satan Firma Garanti veremez Neticede Sizinkide Kaza Diye Düşünmekteyim

Ben Serviz Veya Opel Bayi Falan değilim Ama Benim DÜşüncem Kaçak Yapsa Değişmek Zorundalar Ama Taş Çarpması Değince İşler değişti Büyük Geçmiş Olsun
Ama Opel Yapacak Bişi Yok Sen Opel Yerinde Olsan Her Bu Tür Kazaya veya 1000 de bir olacak ufak kazalara parça versen işin zor olurdu sanırsam

benim düşüncem sadece Tekrar Büyük Geçmiş Olsun Ya Fark Etmesen Motor Yansa Mazallah Kurtarmışın firma onuda kabul etmezdi o zaman 5000 ytl enaz giderdi

2008 model opel astra enjoy aracımla 18.10.2008 tarihinde seyahat halindeyken birden radyatörün suyu boşaldığı tespit edildi. Opel yol yardımı vasıtasıyla eskişehir opel alpata servisine götürüldü. Yapılan servis incelemesi neticesinde araç radyatörünün araç seyir halindeyken alttan gelen bir taş sonucunda delindiği ve konunun dış etkenler hatası olarak değerlendirilerek garanti kapsamında onarılamayacağı tarafıma bildirildi.Bu benim yorumum olarak milyonda bir olacak bir olay. 32.000 ytl değerinde 2008 model ve 7900 km aracımın radyatör delinmesi nasıl oluyor da garanti kapsamında değiştirilmiyor? Türkiye şartlarında yolların % 60-70 i mucur kapalı olduğundan nasıl bu arabaya güvenip yola çıkacağımızı açıklamalarını istiyorum. benden 750 ytl onarım için talep ediyorlar. Ben 32.000 ytl verip bir taş gelecek mi diye korka korka mı yola çıkayım. Opel müsteri temsilcisi ile görüşmemde şikayetimi daha önceden belirtmem sonucu sadece bana şikayetinizin sonucunu belirtmek istiyorum müşteri temsilcisi olarak sizin şuan için şikayetiniz dinleyemem "uzun telefonda konuşamıyoruz" ve " bize bu konuyla ilgili mail attığınızda size başka dönüş olmayacaktır." diye bir beyanda bulunulmuştur. Benden bunun üzerini siz şikayetvar.com üyelerine ulaşarak bana opelin böyle birşey yaptığını belirtmek isterim
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım,ben senin yerinde olsam hiç canımı sıkmam ve doğru sanayinin yolunu tutardım ve radyatördeki deliğe bir lehim yaptırırdım 10-20 ytl ye hallederdim,Allah daha büyük kazalardan esirgesin,

Ne yani Opel mıcır olan yollara sıfır asfaltmı döksün :D
Yoksa yolda sizin aracınıza taş sıçramasını önleyici bi tedbirmi alsın..

Kullanıcı hatasıdır Opelin herhangi bi suçu yoktur...

Not: Sogutucu radyatörler çok hassas malzemelerden üretilir geneli aliminyumdur ve tornavida ile bastırsanız delinecek kadar hassastır. Aracınızın yeni eski olmasıyla ne alaka
peki abim sana şunu soraağım bir taş geldiğinde ve alttan geliyor bu taş ön ızgaralardan değil unutma bak fana zarar vermiyor sadece su radyatörüne zarar veriyor böyle olunca ben ne yapayım aman mucura girmiyeyim mi diyeyim yada opel yola göre araba yapsın eğer yolu değiştiremiyorsa Türkiyede heryer asfaltmı diğer arablarda örnek vereyim ford focus yeni kasasında koruma var ne yapacak bu bazen varya müşteri memnuniyeti daha önemlidir unutmayalım bunu peki müşteri temsilcisinin yaptığıda mı haklı ona haklı dedin odamı haklı

Geçmiş olsun arkadaşım. Ucuz atlatmışsın. Sen 34bin ytl'ye otomobil al, aracın altına 50 ytl'lik uyduruk bir karter muhafaza takmasınlar. Opel yollara asfalt dökeceğine kendi zihniyetini asfaltlasın. Burda kullanıcı hatası YOK. Hata Opel'in...

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım,ben senin yerinde olsam hiç canımı sıkmam ve doğru sanayinin yolunu tutardım ve radyatördeki deliğe bir lehim yaptırırdım 10-20 ytl ye hallederdim,Allah daha büyük kazalardan esirgesin,
saol abim ya anlamadığım 32.000 ytl para veriyorsun bunu yapmıyorlar diyorlarki dış etken o kadar kolay mı ya araba gitmiyor tamamen suyu boşaltıyor canımı sıkmayacağım zaten opel satarım artık 6-7milyar öenmli olmaz bazen bu olayın olduğu yerde bilecik bozüyük arası yani tek şerit bir yol o kadar basitmiki radyatöre taş gelecek o an farketmeyip arabayı kitletsem ne olacaktı şuan şu yazıları yazmıyor olacaktım sadece hepsi bu

Geçmiş olsun arkadaşım. Ucuz atlatmışsın. Sen 34bin ytl'ye otomobil al, aracın altına 50 ytl'lik uyduruk bir karter muhafaza takmasınlar. Opel yollara asfalt dökeceğine kendi zihniyetini asfaltlasın. Burda kullanıcı hatası YOK. Hata Opel'in...
onuda sorum güvenlik içinmiş kartel muhafazası olduğu zaman motor kazada yere düşmüyormuş bilmiyorum ölseydim ben sorumlu olurdum neden mucurlu yolda gittiğimden

onuda sorum güvenlik içinmiş kartel muhafazası olduğu zaman motor kazada yere düşmüyormuş bilmiyorum ölseydim ben sorumlu olurdum neden mucurlu yolda gittiğimden
gecmıs olsun herseye bı bahane bulurlar cin gibi hazır cevap:rolleyes:

Geri