2008 model opel astra enjoy aracımla 18.10.2008 tarihinde seyahat halindeyken birden radyatörün suyu boşaldığı tespit edildi. Opel yol yardımı vasıtasıyla eskişehir opel alpata servisine götürüldü. Yapılan servis incelemesi neticesinde araç radyatörünün araç seyir halindeyken alttan gelen bir taş sonucunda delindiği ve konunun dış etkenler hatası olarak değerlendirilerek garanti kapsamında onarılamayacağı tarafıma bildirildi.Bu benim yorumum olarak milyonda bir olacak bir olay. 32.000 ytl değerinde 2008 model ve 7900 km aracımın radyatör delinmesi nasıl oluyor da garanti kapsamında değiştirilmiyor? Türkiye şartlarında yolların % 60-70 i mucur kapalı olduğundan nasıl bu arabaya güvenip yola çıkacağımızı açıklamalarını istiyorum. benden 750 ytl onarım için talep ediyorlar. Ben 32.000 ytl verip bir taş gelecek mi diye korka korka mı yola çıkayım. Opel müsteri temsilcisi ile görüşmemde şikayetimi daha önceden belirtmem sonucu sadece bana şikayetinizin sonucunu belirtmek istiyorum müşteri temsilcisi olarak sizin şuan için şikayetiniz dinleyemem "uzun telefonda konuşamıyoruz" ve " bize bu konuyla ilgili mail attığınızda size başka dönüş olmayacaktır." diye bir beyanda bulunulmuştur. Benden bunun üzerini siz üyelere ulaşarak bana opelin böyle birşey yaptığını belirtmek isterim
Son düzenleme: