opel araçlarında aracın fabrika çıkışında orjinal navigasyon kullanan varmı..
olan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.
olan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence cifte standart burdada alanlkar var ama renklı ekran gelmıyo bendede var cosmo ama renkl ıekran degıl oda yenı aldık yanı 2-3 aylık
birini ben aldım.renkli lcd cdc40 opera sistem navigasyonu desteklediğini söylediler fakat sistem kurulu değil.navturk den biri araca yüklersek bizim sistem çalışabilir dedi fakat sevis garantiden çıkartır diyor.yani opel tr yapması lazım sonuçta şuan imkansız galibakullanan varda sitede yok herhalde çünkü bir ara arabam.com da satılıyordu 1.8 140Hplik astra sedan şu antalyadaki dünya tanıtımı için getirmişler herhalde basın mensupları falan binsin diye onlarda vardı orji navigasyon
birini ben aldım.renkli lcd cdc40 opera sistem navigasyonu desteklediğini söylediler fakat sistem kurulu değil.navturk den biri araca yüklersek bizim sistem çalışabilir dedi fakat sevis garantiden çıkartır diyor.yani opel tr yapması lazım sonuçta şuan imkansız galiba