- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
almadan bir ay önce astra sedan cosmo sunroof zenon ve 17 jant esp renkli lcd cdc 40 opera müzük sistemi 41000 ytl etiketliydi alan olmadı ben araç almaya karar verdiğimde erpaş ikinci el kısmına merkezden arabaları mtv den dolayı elden çıkartın talimatı gelmiş ocak mtv ödersen bana bu fiyata bıraktılar.yani 500ytl+alımsatım masraflarını karşıladım.35 ytl ye nasıl aldın abi bunu ya ben kampanyalı olarak 33.5 ytl ye enjoyu zor aldım.sen full un fullu nu almışın.ama çok güzell gerçekten.benimde gözüm kalmıştı cosmoların içinde..
abi yanlış anlamada ben senin aracın aynısından izmirde gördüm hatta ekranını benim araca takdırdım cd40 operda navi yok cd70 olması lazım cd40 opera var sende 6 lı cd destekliyor bildiğim kadarıyla mp3 de yok ebay.de cdler var gerçekten bi arkadaşındediği gibi ama sadece avrupa için tr malesef yok youtube da da bol bol navi videosu var ingilizi,almanı ispanyolu hatta portekizlisi atmış videosunu bize hava almak kalıyor selamlar araban çok ii hayırlısı olsun...arkadaşlar henüz opel orjinal navigasyon kullanan yok galiba.
cdc 40 opera mp3 çalıyor baya iyi hiç atlama yapmıyor.bu model zaten radyo özellikleri iyi mesala yerel digital radyoları destekliyor fakat buda tr yok.fakat navigasyonun cd çalarla alakası bence yok renkli lcd yeterli emin değilim araçta gps alıcıları var galiba bc tuşunda çıkan menülerde gps off yazıyor.navturk navigayonu yükleyeceğini söyledi fakat araç garantiden çıkar dedi.abi yanlış anlamada ben senin aracın aynısından izmirde gördüm hatta ekranını benim araca takdırdım cd40 operda navi yok cd70 olması lazım cd40 opera var sende 6 lı cd destekliyor bildiğim kadarıyla mp3 de yok ebay.de cdler var gerçekten bi arkadaşındediği gibi ama sadece avrupa için tr malesef yok youtube da da bol bol navi videosu var ingilizi,almanı ispanyolu hatta portekizlisi atmış videosunu bize hava almak kalıyor selamlar araban çok ii hayırlısı olsun...