opel orjinal navigasyon kullanan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opel CDC 40 Opera

Einsatz:
Agila, Corsa, Combo, Tigra, Astra, Vectra, Signum

Empfangsteil
Twin Tuner
24 Speicherplätze
Autostore
RDS EON
High Cut
SHARX
Radio-Scan
Traffic Programm
CD-Laufwerk
6 CD Changer
CD-R/RW
integrated 1 slot
CD text

Verstärker
3 x 20 Watt
Geschwindigkeitsabhängige Lautstärkeanpassung (GALA)
bass/treble
balance
6 band equizer
Fade
loudness

Anschlüsse
Telefon-Mute

Sonstiges
ohne Display
DAB Control
Anti-Diebstahl-Schutz
kaynak:http://www.blaupunkt.com/de/7643106311_main.asp

sizin araçlardaki sistemin teknik özellikleri bunlar yani gps özelliği yok gps içinde sadece renkli ekran yeterli değildir

bu arabadaki sonradan takılma abi dikkat ettiysen orta havalandırmanın altında teyp in yerine takılmış bu arada parayı döksenizde Opel Türkiye ne 1.7CDTİ ne 1.9CDTİ motoru nede navigasyonlu modellerin ithalatını yapmıyor maalesef bu arada Şavaş abinin arabadaki sistemin CD 70 Navi olması lazım bu modellerdede Navigasyon mevcut
RTEmagicC_cd70navi.jpg.jpg

Opel CDC 40 Opera

Einsatz:
Agila, Corsa, Combo, Tigra, Astra, Vectra, Signum

Empfangsteil
Twin Tuner
24 Speicherplätze
Autostore
RDS EON
High Cut
SHARX
Radio-Scan
Traffic Programm
CD-Laufwerk
6 CD Changer
CD-R/RW
integrated 1 slot
CD text

Verstärker
3 x 20 Watt
Geschwindigkeitsabhängige Lautstärkeanpassung (GALA)
bass/treble
balance
6 band equizer
Fade
loudness

Anschlüsse
Telefon-Mute

Sonstiges
ohne Display
DAB Control
Anti-Diebstahl-Schutz
kaynak:http://www.blaupunkt.com/de/7643106311_main.asp

sizin araçlardaki sistemin teknik özellikleri bunlar yani gps özelliği yok gps içinde sadece renkli ekran yeterli değildir

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Garip bir durumdur şu opel Türkiye nin tavrı. Altı üstü 200 - 300 Euro ek maliyet getiren ( en fazla bu kadar olur belki olmaz bile ) Navigasyon olayını inatla bizlere sunmuyor. 40 - 50 bin Ytl verilen araçlara böyle ucuz bir donanımı eksik bırakmak pekte akıl karı değil.:mad:

Öncelikle merhaba, başlık eski ancak okudum vede faydası olması sebebi ile bildiklerimi paylaşayım dedim.

Öncelikle opelin factory built-in sistemlerinin yazılımlarını NAVTEQ adlı neredeyse tüm dünya otomobil firmalarının haritalarını üreten firma yapıyormuş.
http://www.navigation.com/is-bin/IN.../GBP/ViewApplication-DisplayCachedWelcomePage

Benimde bildiğim kadarı ile şuan Tr deki hiç bir otomobil satıcısının türkiye haritası hazır değilmiş yada böyle bir çalışmaları yokmuş. Yalnız BMW hazırlatmış ancak alt yapı hazır olmadığından ve yollardaki aşırı değişimden dolayı oda daha yayımlamayı düşünmüyormuş.

Birde NAVTEQ firması türkiyede NAVTURK firması ile beraber çalışıyormuş. Belki özel bir istekle olabilir diye düşünüyorum ancak dosya sistemi uyarmı onu bilemiyorum.

nasıl diye sormayın ama bu pna tipi navigasyon cihazlarının mevcut programlarını kırıp, içine igo8 tr haritasını poileriyle birlikte yükleyenler var.. navturku kullanmayın diyorlar, şirketin heran batabileceği, güncelleme yapmadığı söyleniyor. başarsoft şuan için igosuyla önde görünüyor..

benim esas beklediğim navera gibi firmaların çinlilerle beraber araçların marka ve modellerine yönelik geliştirdiği cihazlar.. www.navera.com.tr .. orjinali gibi olmasalarda en azından direksiyondan kontrol edilebiliyorlar.. ayrıca tr deki otomobil firmalarının sırf harita desteği yok diye navigasyonlu araç getirmediklerini ifade etmeleri de bence abartı ve bahane bulma..gayet güzel haritalar var..

nasıl diye sormayın ama bu pna tipi navigasyon cihazlarının mevcut programlarını kırıp, içine igo8 tr haritasını poileriyle birlikte yükleyenler var.. navturku kullanmayın diyorlar, şirketin heran batabileceği, güncelleme yapmadığı söyleniyor. başarsoft şuan için igosuyla önde görünüyor..

benim esas beklediğim navera gibi firmaların çinlilerle beraber araçların marka ve modellerine yönelik geliştirdiği cihazlar.. www.navera.com.tr .. orjinali gibi olmasalarda en azından direksiyondan kontrol edilebiliyorlar.. ayrıca tr deki otomobil firmalarının sırf harita desteği yok diye navigasyonlu araç getirmediklerini ifade etmeleri de bence abartı ve bahane bulma..gayet güzel haritalar var..

teşekkür ederim site çok güzel çoğu markaya ait system var fakat benim cdc40 system söküp onun verdiğini takmam gerekiyor.

Geri