Selamlar. Sayenizde bugün Ersu Opel’e gittim. Sorunumu ve deneyimimi paylaşıyım istedim. 2 hafta önce bir arıza oluştu aracımda cihaza bağlanınca p0171 hatası veriyordu (fakir karışım hatası). Forumlardan vs. araştırdığımda çok genel bir hata kodu olduğu nokta atışı yapmanın zor olduğu, büyük masraflar açabileceği yazıyordu. Açıkçası baya endişelendim ve tesadüfen opel team servise rastladım ve bana yakın olan Ersu Opele gitmeye karar verdim. Sabah erken saatte gittim randevum da yoktu, güzel karşıladılar. Ustaya arızadan bahsettim, cihaza bağladı kaputu açtı sorunun yüksek ihtimal depo havalandırma valfinden olduğunu, ilk olarak bununla başlamak gerektiğini söyledi. Kabul ettim başlandı. Bu sırada su deposunun sızdırdığını farketmiş usta. (Birkaç hafta önce soğutma suyu az uyarısı sonucu takviye yapmıştım ) Öncelikle tamir etmeye çalıştı fakat parça yapışmadı, değiştirdik. 1 buçuk saatte tüm sorunlarım halloldu. Ayrıca usta yapılan işlemleri ve aracı sisteme kaydetti. Uzunca anlattım ama son derece memnun kaldım, sayenizde aradığım ustayı buldum. Emeği geçen herkese teşekkürler, kazasız belasız sürüşler.
Depo havalandırma valfini mi değiştirdi sorun düzeldi mi