Opel-Peugeot Takas

Kertemeyen KeLe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaşlar
Bende 1999 Model Opel Astra Cd Hb araç var bir tanıdığımızdada 2004 Model Peugeot 206 Xt Hdi takas etmek istiyor benim araçla,üste 2.500 Ytl istedi ama daha önce peugeot kullanmadım nedir ne değildir bilmiyorum dizel olması benim biraz aklımı çeldi ama artık malum motorin fiyatlarıda afaki bir artış göstermekte şuan düşünme aşamasındayım sizlerdende yorumlarınızı alabilirmiyim....

bence yazık edersin astraya....çok güzel corsa cdti lar var.bence onları düşün.puh hem piyasa hemde güvenlik olarak opel yanında çok zayıf kalır

tamam arada 5 yaş var ama hem bi sınıf düşüceksiniz hemde opel i verip pug alıcaksınız hemde üstüne para vericeksiniz
bence daha sonra pişman olabilirsiniz :(

Ben 1 yıl kadar kullandım iş icabı..Bence dizel motorların içinde en az yakanı hdi motorlar..Hem corsa 1,3 cdti 2005 hemde 2004 model hdi 206'yı aynı anda kullanıyorduk şirkette...Bence ikisi arasında çok büyük uçurumlar yaratacak bir fark yok..Ayrıca 5 yaş gibi azımsanmayacak bir model farkıda var..Çok fazla km yapmamışsa o 206, bence takası düşünebilirsin..

tek özelliği az yakması ve küçük olması.206riskli araçtır, kullanan bilir...

206 nın arka koltuğuna otur kasisli yolda kullan farkı göreceksin bence değmez mazotun ne olacağı da belli değil bence değmez

bencede değmez.astradan 206 ya bindiğinde(yaş farkı olduğunda bile)dağlar kadar fark olduğunu hissedersin

sakınnnnn :D

Geri