Opel-Peugeot Takas

Teşekkür ederim arkadaşlar...
Zaten düşünme sebebim az yakması ve model farkı onun haricinde opel den üstün bir yanı bencede yok hatta eksileri daha fazla küçük olması birazda sorunluymuş sanırım ama gel gelelim opelede binilmiyorki benzin fiyatları yakıyor bi taraflarımı:o
Çözümleme yapacağım artık....

Çok büyük bir hata olur. Ayrıca bildiğim kadarı ile o araçta ABS bile yok, çapraz firen sistemi diye birşey kullanıyorlar......

eski 206 kullanıcısı olarak seni tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. yol için güvenli bir 206ya binmek istiyorsan 195-205 lastiklerle sağlam bir yay koymalısın yoksa fırdöndü gibi araba :D . dış güvenlik açısından söylemiyorum bile boşver.=) servisleri problemlidir izmir için konuşuyorum anlaşamazsın yani. çok az yakar sadece hdi lerde abs var diye biliyorum ama absiz modeli isede fren konusunda çok çok iyi o konuda da şüpheniz olmasın. 50bin km bindim 0 olarak almıştık son 20binde lpg vardı hiçbir motor problemim olmadı. İç mekan fazla gürültülü ki diesel bir aracı ben 2.el olarak düşünmezdim asla kim diesel i diesel gibi kullanıyorki güvenmem ben. Kolay gelsin.

ben olsaydım şöle yapardım;

üste vereceğim paraya lpg taktırırdım. hem motorinden daha ekonomik. hemde opelinizden vazgeçmemiş olursunuz...

üste 2,500 sen alıcaksan wer ama çok ararsın astrayı demedi deme

206 kullandım bence odun gibi bişiy. 97 astra da kullandım (3 yıl). 97 yi bile değişmezdim. otobana çıkınca anlarsın. belki şimdi ben bilmem kaç bastım 206 ile diyen arkadaşlar olacak. doğrudur. bi gün arkamdam 180 ile gelen bir doğan yol istiyodu :))) bunu yapan da var ama benim hayatım değerli. param olsa mercedes alırım. bence mersodan inip kuşa binme derim. umarım sivrisinek saz olmuştur :))

Geri