Opel-Peugeot Takas

ayrıca şimdiki aracım astra g ama f kasalar daha konforlu gibime geliyor ? 97 kullandıktan 3 yıl sonra aldım aracımı tam kıyas yapamıyorum.

206 kullandım bence odun gibi bişiy. 97 astra da kullandım (3 yıl). 97 yi bile değişmezdim. otobana çıkınca anlarsın. belki şimdi ben bilmem kaç bastım 206 ile diyen arkadaşlar olacak. doğrudur. bi gün arkamdam 180 ile gelen bir doğan yol istiyodu :))) bunu yapan da var ama benim hayatım değerli. param olsa mercedes alırım. bence mersodan inip kuşa binme derim. umarım sivrisinek saz olmuştur :))
kesinlikle haklısınız :good: :good: :good:

206 çok dar hacime sahip bir araç,kalkışta çok iyi kalkıyor ama hızlanması astralar kadar değil,çok çabuk savruluyor astrayla girdiğin birçok viraja giremezsin 206 ile tabiki arabada babayiğit 5 kişi varsa girebiliyorsun:D bende astrayı almadan önce sırf az yakıyor diye düşünmüştüm ama gem sağlamlık konusunda hemde dizel 206 kullanan bir arkadaşımın sakın ikinci el dizel 206 alma demesi beni vazgeçirdi,çünkü dizel 206 lar çok fazla motor sorunu veriyormuş belli kmden sonra.sanayiden çıkamazsın dedi arkadaş. İyikide almamışım diyorum şimdi çünkü maşallah kullandığım astranın motoru 2005-2006 dizel 206 ların motorundan çok çok daha temiz ve diri. ufak tefek sorunlar oluyor ama motor arızası gibi baş ağırtacak sorunlar değil.

Dizel arabanın bir matığı kalmadı artık 206 öyle çok kötü bir araç değil ama görevini fazlasıyla yerine getiren bir araç. Az yakan LPG'de sorun çıkarmayan bir benzinli arabayı tercih etmeniz daha ekonomik olucaktır.

En güzeli taktır lpg yi paşa paşa astrana bin.Çok ararsın astrayı.

kesinlikle takas etmeyin derim attan inip eşşeğe binmiş gibi olursunuz.

PUG ne demek surekli duyuyorum?

Çoğunluğun önerisi Opel'den yana olduğuna göre 206 sınıfta kaldı gibi.

Geri