>>>OPEL PIONEER DİREKSİYON KUMANDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜ.. Hepinizin Gözü Aydın. (VIDEO )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle süper bir çalışma olduğunu belirtmeliyim...Özellikle markanın tüm modelleri için standart bir çözüm bulmanız gerçekten harika olmuş...Harcanan tüm emeğe saygı ve teşekkürler..

Merak ettiğim şu... Konunun ilk mesajlarında Pioneer ın "50" serileri içinde bir çözüm yolu aradığınızı sölemiştiniz... Onunla ilgili bir gelişme var mı acaba ?

Teşekkürler evet 50 li seriler için de çözüm aradık ama maliyeti yüksek çıktığı için vazgeçtik.
Teypte kontrol için giriş olmayınca pek fazla alternatif yok.
tek alternatif pioneerin kumanda aparatını kopyalayıp bizim devrenin ucuna baglamaktı. Ama aparat arkada kalacak. ilk başta RF olarak düşünmüştüm ama pioneer kumandaları kızıkötesi ile çalışıyor. yani teybin ön yüzünü görmesi gerek.
Hem maliyet hemde montaj pratik olmayacağı için vazgeçtim.

Ama 50 ile biten teyplerin herşeyi aynı sadece arkada soket yok.
Plakette yeri varda çinliler malzemeden mi çalmış acaba bi açıp bakmak lazım.

O zaman bize orjinal seri teyp almaktan başka çare kalmıyor...

Peki "W/R" dediğiniz çıkışlar her markada var mı ? Yoksa sadece Pioneer a özgü bi çıkış mı ? Blaupunkt, Kenwood, Alpine gibi teypler içinde bu tip bi uygulama mümkün mü ?

Tabi diger markalarda da w/r kontrol girişi mevcut.
Ama her markanın kendine özgü değerleri var.
Elimde W/R girişi olan bi teyp olduktan sonra o model içinde aparat düzenlenebilir.

Bizim aparat muhtemelen sony i de kumanda ediyor. Ama elimde sony teyp olmadığı için test etme imkanım olmadı.

Slmlar! BU aleti en kısa sürede almak istiyorum.Özelden mesaj atarsanız çok sevinirim! Ödeme ve teslimat hakkında bilgi rica ediyorum. Teşekkürler! Bir de alacağımız yeni MP3 çalar için fiyatı orta düzeyde hangi modeli önereceğinizi merak ediyorum. Konuyla ilgili teknik bilgim olmadığı için tavsiye ettiğiniz marka ve model için yardımınızı rica ediyoruö. caliskancamteknik@hotmail.com

Son düzenleme:
Slmlar! BU aleti en kısa sürede almak istiyorum.Özelden mesaj atarsanız çok sevinirim! Ödeme ve teslimat hakkında bilgi rica ediyorum. Teşekkürler! Bir de alacağımız yeni MP3 çalar için fiyatı orta düzeyde hangi modeli önereceğinizi merak ediyorum. Konuyla ilgili teknik bilgim olmadığı için tavsiye ettiğiniz marka ve model için yardımınızı rica ediyoruö. caliskancamteknik@hotmail.com

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-...g=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_OTO_CD_CALAR849

bu güzel bişye benziyor

Tabi diger markalarda da w/r kontrol girişi mevcut.
Ama her markanın kendine özgü değerleri var.
Elimde W/R girişi olan bi teyp olduktan sonra o model içinde aparat düzenlenebilir.

Bizim aparat muhtemelen sony i de kumanda ediyor. Ama elimde sony teyp olmadığı için test etme imkanım olmadı.

W/R girişi derken harici bir kumanda girişinden bahsediyoruz sanırım değil mi ? Yani "External Remote Control" adıyla bir jack çıkışı olmalı ?

Evet erim ilk msj da W/R jakının resmi var zaten.
Normal kulaklık jakı ile aynı
Diğer modellerin de aynı Jaklı modelleri var.
Ayrıca Bayram süresince adana'dayım
Adana'daki arkadaşlara aparatı birlikte montaj edebiliriz.

Evet erim ilk msj da W/R jakının resmi var zaten.
Normal kulaklık jakı ile aynı
Diğer modellerin de aynı Jaklı modelleri var.
Ayrıca Bayram süresince adana'dayım
Adana'daki arkadaşlara aparatı birlikte montaj edebiliriz.

Cengiz eğer vaktin olursa bayramda, benim bazı yerlerinde silinme olan bilgi ekranını yaptırmak isterim.Ücret dahilinde tabi:cool:.Müsait olursan msj atabilirsin.

Cengizciğim konuyu Internatıonal bir hale getirmek için ebay'da listeliyorum. İngiltere ve Almanya ebay sitelerinde bakalım yabancılar ne diyecek bu işe?

Merhabalar herkese öncelikle;
Cengiz Bey, 2001 Astra Elegance (sedan) kullanıyorum. "pioneer deh 2900" ile değiştirdim orjinalini 2 sene önce, yalnız o zaman da böyle bir aparat sordum var ve elektrik aksamına fazla yükleme yapıyor dediler ustalar, eğer her hangi bir zararı yok ise devrelere yada arabaya ben bir tane istiyorum....
özelden sana ulaşabileceğim bir telefon numarası ve msn adresini yollarsan daha detaylı görüşürüz....
Ayrıca bu bir başarıdır ve bu başarından dolayı seni ve arkadaşını tebrik ederim....
Görüşmek dileğiyle şimdilik hoşcakalın arkadaşlar....!!

Son düzenleme:
Geri