>>>OPEL PIONEER DİREKSİYON KUMANDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜ.. Hepinizin Gözü Aydın. (VIDEO )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pioneer Teyp

Merhaba

Opel Astra G 2003 NJOY AUTO aracıma Pioneer DEH-4000UB teyp takmak için çerçeve gerekir mi acaba?
Çerçeve modellerine baktığımda bir türlü buna göre bulamadım.
(Orijinal teybi CDR-500 CD çalar)

Değiştiren arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum.

Merhaba

Opel Astra G 2003 NJOY AUTO aracıma Pioneer DEH-4000UB teyp takmak için çerçeve gerekir mi acaba?
Çerçeve modellerine baktığımda bir türlü buna göre bulamadım.
(Orijinal teybi CDR-500 CD çalar)

Değiştiren arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum.

Yoo gerek yok. İkisinin de boyutu aynı hatta soketler bile aynı.
CDR 500 ü sök kızagını da çıkar.
Pioneer in soketini aracın soketine tak direkt oturrt yerine.
çok kolay. Kendin bile yaparsın.

şuanda hangi cd çalarları kullanabiliyoruz . Ayrıntılı bir pm alabilirmiyim bende düşünüyorum

Nihayet bu dahiyane icat biraz ilgi görmeye başladı. Herkese faydalı olur inşallah.

Info

Aparat arkasında W/R in joistic kontrol jakı olan pionerlerde çalışır.

Ülkemizde 2 tip pioneer teyp satılmakta.
1- Sonu 00 ile biten Orjinal garantili ve faturalı teypler.
2- Sonu 50 ile biten yurda kaçak olarak sokulan garantisiz spot cihazlar.

W/R in jakı Pioneer lerinin sonu 00 ile biten orjinal garantili serilerinde var.

Sonu 50 ile bitenler yurda kaçak giren ve spot olan seriler Onlarda W/R in jakı bulunmuyor.

Google den bakarsanız DEH-6900 ile DEH-6950 aynıdır ama biri orjinal biri kaçak.
Sadece orjinallerde W/R in var.

AYRICA 50 li seriler spot olduklarından dolayı RDS özellikleri de yoktur..

Son düzenleme:
Projen için teşekkürler gerçekten işi oldukca kolaylaştıran bir durum. Herhanbi marka bir cd+usb çalan bilen oto teyp inde de çalışıyormu eget çalışıyor ise sipariş vermek isterim. Saygılarımla.

Projen için teşekkürler gerçekten işi oldukca kolaylaştıran bir durum. Herhanbi marka bir cd+usb çalan bilen oto teyp inde de çalışıyormu eget çalışıyor ise sipariş vermek isterim. Saygılarımla.

Slm Her markanın kabul ettiği degerler farklıdır.
Aparat sadece Pioneer in sonu 00 ile biten arkasında W/R in soketi olan modellerinde çalışır.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.
Ben henüz bu konularda yeniyim ancak internette yaptığım araştırmalarda araçlarımızın cd changerları için uygun emülatörler olabileceğini gördüm. hatta bir sitede bu konuda doktora tezi benzeri bir çalışma bile vardı.
benim merak ettiğim, philips ccr600 teybe hangi cd changerlar bağlanabilir. örneğin blaupunkt marka cd changer bağlanabiliyorsa (Kablolar farklı olsa bile değiştirilebilir belki) piyasada farklı araçlar için böyle bir emülatör var. Xcarlink www.xcarlink.com.tr belki diğer araçlara uyumlu olan modellerden biri bizim araçlarımızada uyar. böylece orjinalliği bozmadan bir flash bellekle işi halledebiliriz.

Öncelikle süper bir çalışma olduğunu belirtmeliyim...Özellikle markanın tüm modelleri için standart bir çözüm bulmanız gerçekten harika olmuş...Harcanan tüm emeğe saygı ve teşekkürler..

Merak ettiğim şu.... Konunun ilk mesajlarında Pioneer ın "50" serileri içinde bir çözüm yolu aradığınızı sölemiştiniz.... Onunla ilgili bir gelişme var mı acaba ?

Son düzenleme:
Geri