Opel Renoult Toyota karsılastırmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar en cok satan araclar bunlar hangısı hangı konuda ustun kı cok satılıyor mesela toyotanın surusu yol tutusu ıyı ama bana hantal gelıyor fıkırlerınız nedır

toyotanın yol tutuşu iyi mi???clio symboller gibi yol tutuşları var sanki.renaultlar daha çok iş amaçlı kullanıldığı için çok satıyor özellikle dizelleri.

her markaya bir kelime olarak

OPEL - sürüş keyfi... Njoy Drive :)
RENAULT - güvenlik - (EuroNCAP 5* - 7 model)
TOYOTA - kalite...

toyota hantal mı yol tutuşu iyi mi:)opelle karıştırıo olmayasınız:)

Renault; fiyat avantajı ,birçok modelinin bu ülkede üretiliyor olması ve buna bağlı servis ve yedek parça avantajı , servisinin yaygın olması gibi nedenler sayılabilir.
Toyota;Parasına göre gayet iyi araçlar o da yerli üretim(corolla) sağlamlık konusunda sıkıntısı yok özellikle motor ölmez bir motoru var.
OPEL;opel hakkında yorum yazmak biraz zor benim için çünkü hiç opel aracım olmadı (inşallah olacak ) ama güvenlik konusunda sıkıntısı yok donanım olarak yüksek.
Bendeki yorumlar bunlar.

toyota çok sağlam araba.arıza yaptıgını daha görmedim ve duymadım.3 tane arkadaşımda var ve arabanın canına okur gibi kullanıyolar araba banamısın demiyo.ayrıca 1.6 110 beygir motorları var son kasadan bi önceki kasa corolla da.

opel sürüş keyfi kaliteli.arabam 12 yaşında ama inanın yeni model renault...vs. gibi araçlardan daha zevkli bi sürüşü var.

renault ise ekonomik.babamda clio var, 1.4, düz vites ve çok düşük yakıt tüketimi var.

valla hiç anlamıyorum.kötüleyecek bir araba arandığı zaman aklan gelen direk"renault".hayret bu kadar berbat bir araba demekki

Renault un Filo konusunda diğer markalardan daha iyi olması daha iyi avantajlar sağlaması yerli üretim olması bence en çok sattıran sebeplerden Toyotanında genelde sorunsuz olduğu söyleniyo birçok kişi yağını suyunu koy dolaş dolaşabildiğin kadar diyo o yüzden ne kadar şekilsiz arabada yapsa örnek corolla satılıyo en son olarak opele gelecek olursak sağlamlık ve dayanıklılık olarak kendini kanıtlamış bir marka özellikle Vectra A ve B bu konuda Türk tüketicine güven aşıladı diye düşünüyorum ayrıca tasarım anlayışı olarak diğer markalardan belirgin şekilde ayrılıyor piyasaya çıkan opel modellerinin hepsinde bir bütünlük bir oturaklılık var diye düşünüyorum servis sorunlarıda olmasa daha çok satılacağı inancındayım

kalite ve servis ağı ön planda. ancak toyotadan daha çok satan marka da var sanırım.

Geri