Opel Renoult Toyota karsılastırmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sadece motoru ele alırsak kesinlikle en iyisi toyota. sadece karoseri göz önüne alacaksak en iyisi opel. toplam bir değerlendirme yapılacaksa sınıftaki modele göre opel ve toyota yer değiştirir. renault güvenlik açısından bir kaç modelle diğerlerini geçer ama toplam değerlendirmede, hiç bir renault nun muadili olan opel yada toyotaya üstün geleceğini düşünmüyorum.

valla diğer markalara binmedim pek fazla 1995-2000li yıllardaki şahin rüzgarından sonra babam 1999da bi astra aldı 98 model 6-7 ay önce satıldı araba ve biz ön takım bile yaptırmamıştık rahatlık açısından yol tutuşu acısından ve güvenlik açısından çok iyi bence(arabayı sattığımız adam 50-60 mt yükseklikteki uçurumdan kayalara vura vura takla ata ata uçmuş içindeki 4 kişide sağ arabnın tavanı bile çökmemiş) ve babam oldukça memnun kalmışki o araçdan daha astra satmadan astra aldı opel bağımlılıkmı yapıyor ne :D tabi günümüz şartlarında yakıt tüketimide çok önemli ve opel her ihtiyacı karşılıyor bence

toyota mekanik aksam kesinlikle çok üstün. gidin araştırın. araçlarda problem pek çıkmıyıor. garanti süreleride çok iyi zaten. servis iyi.kasa sağlam fakat çok güzel tip yok.
renaultun birkaç modeli hariç(laguna gibi) diğer modelleri kötü. megane 2 ler çok tuttu ama araç gerçekten kalitesiz.
opele gelecek olursak kasa sağlam. mekanik sağlam. servisler kötüü.

renaultun rs modelleri haricinde diğer modelleri ilgimi çekmiyo ama megane rs i golf gti a tercih edebilecek kadar çok beğeniyorum...

toyota çok bayılmasamda her zaman hoşuma gitmiştir özellikle sorunsuz olması ve iyi gitmesi ilgimi çeker...

opel 93 ten beri aralıksız her zaman bi tane opelimiz vardı bağımlılık gibi bişey heralde opelin zaafları var ama nedense opel kullananlar bunları hep kabulleniyo kemik bi müşteri kitlesi var...

toyota mekanik aksam kesinlikle çok üstün. gidin araştırın. araçlarda problem pek çıkmıyıor. garanti süreleride çok iyi zaten. servis iyi.kasa sağlam fakat çok güzel tip yok.
renaultun birkaç modeli hariç(laguna gibi) diğer modelleri kötü. megane 2 ler çok tuttu ama araç gerçekten kalitesiz.
opele gelecek olursak kasa sağlam. mekanik sağlam. servisler kötüü.

iş aracı olması nedeniyle 1 yılda 3. 2005 model toyota corolla var eşimin hepsi birbirinden sorunlu.şirketi en son 30.000 km de yeni lastik yolladı servis lastik değişmeden dreksiyon problemini çözemedi.evde çıkınca aklım eşimde kalıyor başına bişey gelicek diye.renaultunda tek avantajı economy.güvenlile ilgili ödülleri rüşvetlemi alıyo nedir. farklı renaultlarla 4 kaza geçirdim.airbek inin açıldığı olmadı.şirket aracı kullanan arkadaşlarımdanda hiç duymadım açıldığını.

aslında çok basit opel = ekolojik ve teknolojik kısaca herşeyi barındırıo

Opel'in bence tek dezavantajı servisleri...

Geri