Opel Renoult Toyota karsılastırmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Toyota = Motor
Opel = Güvenlik , donanım , sürüş zevki , yol tutuşu .......vs. uzar gider
Renault = İkinci el satış rakamları ve yaygın servis ağı

Opel çok iyi mi?

Öncelikle Opel markas
ına duyduğum güveni belirltmekle başlayayım yazıma. Şirketimiz için bir oto galerisinden 2004 model (02.06.2005 trafiğe çıkışlı) opel corsa 1.0 essentials aldık. Bir araç nasıl bu kadar kötü malzemeden üretilir görünce şaşırıyorum şahsen. araba bu kadar yeni olmasına rağmen iç aksam komple dökülüyor. direksiyonun üzerindeki bulunduğu panel çatlıyor, kapılar dökülüyor, emniyet kemerinin takıldığı yuvalar yerlerinden fırlıyor, farların motoru bozulup yeterli ışık kaynağı sağlamıyor. 3 yılı daha dolmadan bu kadar perişan olan otomobil şahsen görmedim. aracı gösterdiğimiz kişiler kazasının olmadığını söylediler bir iki sıyırma dışında aracın aldığı darbe yok. anlayacağınız Opel markasıyla özdeşleştiremeyeceğim bir otomobil üretmiş tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradığımı belirtmek isterim.

Valla ben 2 sene corsa kullandım burnumdan geldi..Çıkmadık arıza bırakmadı sağolsun..Ama yinede severim opeli nedendir bilinmez..1 yılı aşkın süredir kangoo kullanıyorum 2007 model 65.000 km'de..Şu anlık hiç bir problem yok daha hiç yolda kalmadım en azından :)..Toyota kullanmadım ama bir arkadaşın babası almıştı biz ufakken 93 model corolla XL idi heralde..Geçen ay 230.000 km'de sattılar..Periyodik bakım ve ön takım vs hariç hiç servise girmedi araç..Renginde bir solma yada paslanma çatlama falan hiç olmadı..Bir arkadaşımda auris aldı 7-8 ay oluyor..Oda çok memnun bir şikayeti yok şimdilik..

Toyota = Motor
Opel = Güvenlik , donanım , sürüş zevki , yol tutuşu .......vs. uzar gider
Renault = İkinci el satış rakamları ve yaygın servis ağı
Tuncay abime katılıyorum:)
ama şu son günlerde corollada gerçekten hoşuma gitmeye başladı:o heleki motoru harika doğruya doğru bide sürüşüde motoru kadar iyi olsa hiç düşlünmeden alacağım araçlardan biri;) ama 45dak. yol inanın 2saatlik yolmuş gibi geldi ve araçtan indiğimde bel ağrısı vardı:( ya ben ayarlayamadım yada koltuğundan kaynaklanan bi durumdu:)

yukarda biyerde okudum toyotaya kaliteli denmiş:D toyotamı kaliteli yaa içindeki uyduruk plastiklere bi göz atın elini kolunu kesiyodur o plastikler yolcuların toyotanın sadece motoru sorunsuzdur diyin bari kronik sorunları var onalrında şanzumanları çok sorun çıkartıyo ıstavroz kutusu mu ne oda boşluk yapıyomuş buda kronik hatalrı arasndaymış
bence
renault-hesaplı
opel-keyifli
toyota - ruhsuz ama bi okdarda sorunsuz:D

yukarda biyerde okudum toyotaya kaliteli denmiş:D toyotamı kaliteli yaa içindeki uyduruk plastiklere bi göz atın elini kolunu kesiyodur o plastikler yolcuların toyotanın sadece motoru sorunsuzdur diyin bari kronik sorunları var onalrında şanzumanları çok sorun çıkartıyo ıstavroz kutusu mu ne oda boşluk yapıyomuş buda kronik hatalrı arasndaymış
bence
renault-hesaplı
opel-keyifli
toyota - ruhsuz ama bi okdarda sorunsuz:D
İşte hacı kullanmış biri olarak biz yorumumuzu yaptık:) motora laf söletmem ama bence sürüş pozisyonunu beğenmedim:( yani aracı kullanırken beni sıktı ferah ferah bi araba kullanamadım:D :D :D ama motoru 170.000deydi ve daha motoru gaza yüklendikçe kedi gibi mırıldanıyordu:) bence ruhsuz demeyelimde ona çelimsiz diyelim:o

Bir araç kalitesiz olup çok iyi motoru var diye bu kadar çok satarmı yahu..Neye göre kime göre kalitesiz onu anlamak lazım..Yani sana bana göre kalitesiz ona buna göre kaliteli..

bunu ben söylemiyorum yeni toyota alan müşteriler söylüyor googla sadece toyota kalitesiz plastik yazın ne konular çıkıyor bi bakın:D ben demiyorum bunu

opel markasına güvenim sonsuz, özeliklede vectra ya, 5 senedir vectra kullacısıyım çok şükür büyük bir problemle karşılaşmadım.
Toyota için kulaktan duyma motor ve kaporta sağlam deniyor.

Bir araç kalitesiz olup çok iyi motoru var diye bu kadar çok satarmı yahu..Neye göre kime göre kalitesiz onu anlamak lazım..Yani sana bana göre kalitesiz ona buna göre kaliteli..

Kesinlikle katılıyorum. O kadar kalitesiz olsa tüm dünya da bu kadar satar mı?

Geri