Opel Selamlaşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BiRiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
calibra ile aci bi selamlasmamiz oldu :)

basa basa gidiodu bende arkadan..
durduk isiklarda cami acti. kac beygir dedi 200 dedim. tamam sen onden git dedi.. gittim vurrr die gecti selam werdi :)

durduk isiklarda cami acti. kac beygir dedi 200 dedim. tamam sen onden git dedi.. gittim vurrr die gecti selam werdi :)

İyi bi selamlaşma olmamış o zaman :)

geçenlerde ne zamandı birol ?? şu aralar çağrı arabayı pek çıkarmıyor da :) en son altınyol ve ksk sahilde görüldü kendileri :):)

Geçen hafta Salı Alsancak Sahilde Kafelerin orda (suns-set civarı) yol kenarındaydı ;) Emin değilim plakaya bakmadım sadece araç dikkatimi çekti aklımda kaldı izmirde bir eşi daha varsa başka araçta olabilir...

yok birol.. değil...başka biridir... gerçi aracın bir eşi daha yok izmirde- yok dimi çağrı klon :) ??

ben istanbulda gördüğüme korna yada selektör yakıyorum ama pek anlamıyorlar :)

yok birol.. değil...başka biridir... gerçi aracın bir eşi daha yok izmirde- yok dimi çağrı klon :) ??
Eeee o değilse :) o zaman bi eşi var ben gördüm :cool: plaka farklıdır izmirli olmuyabilir aracı park edişi enteresandı yolun ortasına bırakmıştı :D yanında geçince içinde kimse olmadığını anladım ;)
:D bir emsali daha var die adamın arabayı talan etmeyin

ERGÜ' Alıntı:
ben istanbulda gördüğüme korna yada selektör yakıyorum ama pek anlamıyorlar :)
İstnbulda zor sanırım selamlaşmak =) çok araç çok karmaşık trafik herkes kendini kurtarmaya bakıyor biran önce trafikten çıkma çabası :D

Son düzenleme:

:eek:

en son bır tane adama slm verdık adam ne var lan gibi bi hareket yaptı

Geri