Uzun yolda yanlış anlaşılmalara neden olur. Millet ileride radar veya çevirme var diye tedirgin olur, ondan sonra da basar küfürü. Kulakları çınlatmamak daha iyi gibime geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun yolda yanlış anlaşılmalara neden olur. Millet ileride radar veya çevirme var diye tedirgin olur, ondan sonra da basar küfürü. Kulakları çınlatmamak daha iyi gibime geliyor.
bir selamlaşma mı üretsek acaba 2 selektör arkasından 3 kez korna 1 kez de dört lü yak
aleyküm selam
iyi fikir yiğit abi istedimmi hoşgörü ile yapılabilir trafikte küfür hakaret ve boş sinir bozucu kornalardan iyidir =)Aslında Opel kullanıcıları arasında bu selamlaşma çok güzel bir dayanışma olur. Bulunduğumuz İl yada ilçelerde ilk adımı başlatsak arkası gelir diye düşünüyorum. Bir bakmışsın bir süre sonra opel kullanıcıları her karşılaştığı yerde selamlaşıyor, sellektör yapıyor birbirine...
Bence süper olur. başlamakta fayda var.
istanbulda her gördüğüm opele sellektör veya kornayla selam versem kesin dayak yerim insanlar trafiğe değil savaş alanına çıkar gibi çıkıyolar yola ancak opelim.net yazılı bi opel görürsem selam veririm ondada bi kere gördüğümde yayaydım bi kerede arabayı ben kullanmıyordum
Bu gün eve gelirken biraz sert geldim oda ne arkadan astra f opel selamlaşması yapıyor. onu örnek alan tüm trakte selam verdi galiba