Opel Selamlaşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BiRiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun yolda yanlış anlaşılmalara neden olur.:D Millet ileride radar veya çevirme var diye tedirgin olur, ondan sonra da basar küfürü. Kulakları çınlatmamak daha iyi gibime geliyor.

Uzun yolda yanlış anlaşılmalara neden olur.:D Millet ileride radar veya çevirme var diye tedirgin olur, ondan sonra da basar küfürü. Kulakları çınlatmamak daha iyi gibime geliyor.

:kop::kop:
Uzun yolda aynen sakat sellektör yapmak şehir içinde en güzeli =)

Bide tali yoldan ana yola çıkacağım zaman yol veren arkadaşlara tşk olsun die 4lüleri yakıyorum arkamdan o da sellektör atıyor :D bu anlayış trafik daha stressiz hale geliyor bağırıp çağırıp küfürden iyidir bu gibi davranışlar...

Aslında Opel kullanıcıları arasında bu selamlaşma çok güzel bir dayanışma olur. Bulunduğumuz İl yada ilçelerde ilk adımı başlatsak arkası gelir diye düşünüyorum. Bir bakmışsın bir süre sonra opel kullanıcıları her karşılaştığı yerde selamlaşıyor, sellektör yapıyor birbirine...
Bence süper olur. başlamakta fayda var.

bir selamlaşma mı üretsek acaba 2 selektör arkasından 3 kez korna 1 kez de dört lü yak:kop::kop::kop:

aleyküm selam

turgutluda öle bişe yapmaya kalksam döverler valla bi ara yolda durdukyere kornaya bastım yavaş gidiodum adam küfür etti artık bana vermeyene bende vermem

bir selamlaşma mı üretsek acaba 2 selektör arkasından 3 kez korna 1 kez de dört lü yak:kop::kop::kop:

aleyküm selam

:kop::):kop:

Zor bi kural ama insanlar alışabilir. :D

Aslında Opel kullanıcıları arasında bu selamlaşma çok güzel bir dayanışma olur. Bulunduğumuz İl yada ilçelerde ilk adımı başlatsak arkası gelir diye düşünüyorum. Bir bakmışsın bir süre sonra opel kullanıcıları her karşılaştığı yerde selamlaşıyor, sellektör yapıyor birbirine...
Bence süper olur. başlamakta fayda var.
iyi fikir yiğit abi istedimmi hoşgörü ile yapılabilir trafikte küfür hakaret ve boş sinir bozucu kornalardan iyidir =)

Son düzenleme:
aynı anda amuda da kalkalım mı abi :):)

istanbulda her gördüğüm opele sellektör veya kornayla selam versem kesin dayak yerim insanlar trafiğe değil savaş alanına çıkar gibi çıkıyolar yola :D ancak opelim.net yazılı bi opel görürsem selam veririm ondada bi kere gördüğümde yayaydım bi kerede arabayı ben kullanmıyordum :D

alican f cilerle selamlaşsam diye düşündüm
gördüğüm tek aklıbaşında fciler bu sitede :D
bizim muihtte gezenlerin alayı apaçi malesef :) kapışmaya kalkıyolar ne zaman görsem :D
tabi ayıklıyorum hepsini o ayrı :D:D

Bu gün eve gelirken biraz sert geldim oda ne arkadan astra f opel selamlaşması yapıyor. onu örnek alan tüm trakte selam verdi galiba :rolleyes:

Bu gün eve gelirken biraz sert geldim oda ne arkadan astra f opel selamlaşması yapıyor. onu örnek alan tüm trakte selam verdi galiba :rolleyes:

:kop::kop::kop:
:D çok sert gelmişsin çokkkk:D

Geri