Hangi servis bu hemserim, bizde gidip canımızı yakmalayım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
byoguz' Alıntı:arkadaşlar 1 hafta önce astra aracım kerteri delindi pazartesi servise verdim delinen karter masrafını koska karşıladı.1 hafta arabama el dahi sürülmemiş. servis piston yatakları ve grank milini kotrol etmek istemiş ve 1 pistonun yatagını çıkarmış araç yatak sarmış diye telefon ettiler.babam bu işten anladığı için beraber gittik tabi işinde uzman olan bir kaç arkadaş daha vardı yanımızdaç servise gittiğimizde bize 7 milyarlık bir fatura cıkardılar.bizde aracı kontrol ettik ne yatakta ne grank milinde hiç bir sorun yoktu..bu ne buyuk rezillik aracımı yarım depo benzinle teslim ettim arabada benzin kalmamış ne yaptın araba zaten çalışmıyo nasıl bitti.hiç yoktan bana yatak masrafı açıldı aracın orjinalliği bozuldu bende araçı servisten cektirdim. özel servise tamirci arkadaşım bana yarın aracını gel teslim edeyim dedi. 1 gundee yani ben neye yanayım planlarımamı harcadığım zamana mı aracın durmunamı.servis bana 500 ytl lik fatura cıkardı kaskonun karşıladıgı ama kosko araca 1500 ytl lik hasar vermiş. bu işler nasıl oluyor lanet olsunnnn opel aracını bir daha hayatta kullanmam aracı satıyorum.2005 siyah astra 23000 km