Arkadaslar Bende Yaklasi 4 Aydir Asrta Kullaniyorum Cok Istemistim Bir Asrta Sahibi Olmayi, Bir Aksam Yolda Giderken Aniden Arabam Ariza Lambasi Yandi Opel Servisini Cagirdim Geldiler Elindeki Portatif Bilgisayari Aracima Bagladi Buyuk Bise Degil Dediler Yarin Servise Getir Dediler Ertesi Gunu Servise Goturdugumde Masraf 60 Ytl Den 600 Ytl Cikardilar Bende Umutsuz Olarak Tamam Dedim Gereken Neyse Yapin Dedim 600 Ytl Ertesi Gun 2.500 Ytl Oldu Dediler Bende Servisden Suphelenerek Aracimi Cektirdim Ordan Ozel Bir Tamirciye Tanisa Goturdum Aracimi 400 Ytl Bir Guzel Yapip Teslim Etti, Gecen Haftada Aracimin Kalorifer Dugmesinin Sicaklik Ve Sogukluk Anahtari Cevrilmiyordu Opele Goturdum Bana Icten Krildigini Soylediler Ve Komple Degisecegini Soyledi Bende Yarin Getiririm Dedim Yaparsiniz Dedim Bana Fiyat Olarakda 350 Ytl Ama 150 Ytl + Iscilik Toplam 200 Ytl Ye Olur Dediler, Ben Yine Eski Olay Aklima Gelerek Baska Bir Ustama Goturdum Acti Icini Aaa Dedi Temassizlik Var Dedi Halletti Bana 20 Ytl Malloldu Artik Opel Markayi Istemiyorum Ve Arkadasi Cok Iyi Anliyorummmmm