Bi kere bişeyi düzeltmek isterim opel motorları ecotech değil ecotec yani Emissions Control Optimisation TEChnology Opel
ECOTECH yazarken TECHNOLOGY nin H ını koymam seni rahatsızmı etti.Düzeltme için saol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi kere bişeyi düzeltmek isterim opel motorları ecotech değil ecotec yani Emissions Control Optimisation TEChnology Opel
ECOTECH yazarken TECHNOLOGY nin H ını koymam seni rahatsızmı etti.Düzeltme için saol.
Madem herşeye katılıyosun neye muhalefet oluyosun sen?Ben bana göre eksiklerini saydım bunlarda olsa iyi olur kanaatindeyim.benim fikirlerime muhalif olmak sanamı kaldı?bütün mesajları okudum ve hepsinden haberim var.motor konusundan bahsediyoruz donanımı ayrıca tartışırız demek ne demekki?bir araç sadee motordanmı ibaret sana göre donanım ve motor bir bütündür biz parayı verirken zaten donanıma veriyoruz motor zaten standart seçenek.1.6 alıyosan bütün 1.6 lar zaten aynı araçların aralarındaki fark donanımdan kaynaklanıyor.donanımı zayıf araba konforu zayıf araba demektir.konforu zayıf arabada vasat bi araba demektir.hiçbirşeyi ayrıca tartışmaya gerek yokki.ayrıca 1.6 115 beygir herzaman 115 beygirdir.evet farklılıklar vardır ama tork ve güç olarak üretilen aynıdır.bundan 15 sene önce 1.6 16v 100 beygir çok ileri bir teknolojiydi,ön camlar otomatik,çift airbag,abs fren,yol bilgisayarı denen saçma bişey,tampon gövde rengi,kodlu ve rdsli teyp,klima,.....uzar gider.90 lı yıllarda evet bunlar çok iyiydi.e şimdi değişen ne var.herkes yetişti opele.şu saydıklarımız her arabada var artık.ama sorun şurdaki 2008 model opellerdede halen aynı seçenekler var.hepimiz zaman zaman birçok arabaya mok atıyoruz.işte pejo yu sevmiyoruz,fiat modellerini beğenmiyoruz,renoya uyuz oluyoruz.iyi güzel opelin bunlardan artıları var ama beğenmediğimiz araçlarda o euro ancup terstlerinden geçmiyolarmı?,enaz opel kadar donanıma sahip değillermi?,ve opelimizden daha ucuza satılmıyolarmı?sizce opelin yğksek fiyatı buna değiyormu yani bukadar yüksek olması.bana bazen anlamsız geliyor.bu işte paran varsa bastırır alırsın.35000 ytl arabaya verecek olsam opelin yanından bile geçmem.senin bahsettiğin sarf malzemesi dayanıklılık konularında detaya girmeden sadece bir örnek vericem.toyotanın bütün modellerinde 100 bin km de triger değişiyor.üstelik fiyatı opelden ucuz.bazı japonlar artık trigerde kayış bile kullanmıyorlar.yani parça ömrü farkına bakarmısın.bizler 120 bin km 2. triger masrafını yaparken onlar hala daha ilk triger değişimini yapıyorlar.ne kadar az değişim o kadar az kurcalama ve sorun demek bana göre.burada sadece opel kullanmamış olanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır.sevgilerimle.
yazacak bir şey yok arkadaşım, senin için 1.6 standart her arabada aynı motorsa donanım da konfor demekse... benim başka yazacak bir cümlem yok..
muhalif olmuyorum da herşeye.. sadece donanımda eksikleri var her araçta olduğu gibi dedim.. herşeye muhalif olmak bir yana da sana hiç muhalif olmuyorum arkadaşım bu üstte bahsettiğin/yazdığın cümlelerden sonra..
opel çoook kötü bir araba, motorları 100 yıllık, donanım yok, ee donanım da konfor zaten.. konfor da yok o zaman.. abi ne diye aldın o zaman sen Opel'i... parana yazık...(!)
bizim de paramıza yazık.. neden aldık abi biz de bu Opelleri...