Insignia'nın 55.000 YTL baz fiyattan aşağı satılacağını sanmam.Vectra'nın da üst modeli olacak çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kartel koruma konusuna tamamen katılıyorum Salim abi. 36bin Ytl'lik araçta 40 ytl'lik karter koruma denen sac muhafaza malesef yok Bu tür eksiklikler var...
daha siz neyin ne olduğunu bilmiyorsunuzki size ben ne anlatayım cevap aşağıda1.6 motora en iyisi demedik sadece oldukça teknolojik bi motor dedik yani opelin tüm motorları için geçerli yıllarca sorunsuz hizmet edebilecek oldukça kaliteli motorlardır. 1998 model opel astraların motorları 105 hpdir. 2009 da çıkan araç 115hp beyenmeyen gider 1.6turbosunu alır
Öncelikle demedik şeklinde çoğul konuşman bir kaç kişi ile birlikte aynı şeyi savunuyo olman anlamına gelirki başkalarının fikri yerine kendi fikrini söylerken dedim şeklinde konuşacaksın.
ben 1.6 motora ne en kötüsü dedim nede kötü dedim.dikkatli okumamışsın yazdıklarımı.sen anlamak istediğin gibi anlamışsın çünkü körü körüne savunma durumundasın.
Çevreci motor değildir ortalığı berbat eder gibi bir cümle kurduğumuda hatırlamıyorum.
Ayrıca ben 98-99-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008 1.6 16v opel astralarda 115 beygir olanını biliyorum biraz sende araştır istersen.belkide bu forumda bu yıllardan herhangi birinde çıkan araca sahip olup 115 beygir olan birisi vardır bize anlatır.(84-85kW)
Zaten ben yeni nesil araçların dikkatini çekerim orda yazıyo yeni nesil opellerin 115 beygir olmasına anlam veremediğimi söyledim.elbetteki tercihlerinde herkes serbest turbada alınırr dizelde.
ha sana şöyle bir örnek vereyim istersen opel corsa dizel modellerinde fiat motordan aldığı 1.3 dizelleri kullanıyor corsayı bildiğim için konuşuyorum belki astra ve vectradada fiat motorları vardır.demekki dizel konusunda yetersiz kalmışlarki fiattan almışlar motoru.ben eski nesil dizel vectraları hatırlıyorumda leyland dizel gibi çalışırlardı ve çok başarısız motorlardı.
1.3multijet ile 1.3cdti aynı değil ve ortak üretilmiyor. Sadece ortak geliştirildi fakat marka bazlı değişikliklikler oldukça fazla. Fiat group ve GMnin ortak kurduğu Powertrain adlı şirket tarafından geliştirildi. Ortak geliştirilmesi motorların aynı olduğu anlamına gelmez. Multijet motor ekonomik üretim sonucu kalitesi opelin cdtilarından oldukça düşüktür. Opel CDTİ ise lazerle şekilledirilmiş motor kapağı hava kanalcıklarına sahip olup aynen lazer ile şekillendirilmiş silindir gömleklerine sahiptir ayrıca klasik opel geleneği cdti motorların tümünde zincir vardır fiatta ise kayış. Ayrıca Opelin yılların birikimi turbo diesel engine sektöründe motorlarının kalitesinden ve adından söz ettirir. Opel Omegada kullanılan 2.5 TDS dizel motoru bmw opelden almıştır ve Bmw 5 serisinde 525di koduyla yıllarca kullanmıştır. Yıllardır İsuzu ile ortak çalışmalarıda cabası bu bakımdan lütfen opel ve fiat motorlarını birbirine karıştırmaktan vazgeçelim. Opel CDTİ motorları GM üretir. Fiat Group ile GM nin kısa süreli evliliğinin bitmesiyle PowerTrainde kapanmıştır.
rahatsız etmek değil sadece belirtmek istedimBi kere bişeyi düzeltmek isterim opel motorları ecotech değil ecotec yani Emissions Control Optimisation TEChnology Opel
ECOTECH yazarken TECHNOLOGY nin H ını koymam seni rahatsızmı etti.Düzeltme için saol.