Salim abuk subuk konuşuyorsun, işine gelene cevap veremiyor, işine gelmediği zaman (çoğu kez olduğu gibi) ya konuyu saptırıyor yada bizi anlamamazlıkla suçluyorsun (hoş bu forumda sadece senin değil, münazara yeteneği olmayan bir çok kişinin ortak problemi bu)
Donanım dedin, hani nerde o donanım dedik cevap yok..
Motor dedin, dünyanın motorunu koyduk önüne şimdi diyorsun ki geçmişte yapılan motorları baz aldım ben, teknik konuşuluyor diyorsun ben İbrahim Durukan'ın mesajında teknik bir laf göremiyorum. Opel'in geçmişte aşmış motorlar üretmesi, şu anki motor yelpazesinin yetersiz olduğu anlamına gelmez ki. Kaldı ki, benzer örnekleri onlarca marka için verebilirim; nerde Renault'nun efsanevi 5'i, nerde Peugeot'nun 205 1.9 GTi'i, nerde Lancia Delta'nın (yani Fiat'ın) muhteşem 4x4 aksamları vs..
Sen Opel'i Opel ile karşılaştırmıyorsun ki, yok falancanın 125 BG'i var, Opel'in neden 115 bg, Opel motor konusunda geri... Ortaya tonlarca örnek koyduk, Opel'in ürün motor gamının hiç de az olmadığını, bir dünya motor seviyesine sahip olduğunu sana gösterdik, şimdi de kalkmış diyorsun ki "bana ne yurtdışında satılan motorlardan".. Şaka gibi
Astra'nın ön konsolunun Golf'ten daha, en azından bir o kadar şık ve güzel göründüğünü söyleyen bendim, tekrar belirtirim. İzin ver, hem Astra hem Jetta, ki bilmiyorsundur belki aynı iç mekana sahipler Golf'le, sahibi ve kullanan birisi olarak bu konuda biraz yorum da bulunayım. Full Jetta'yı kullanan babam bile benim arabamı (Astra'yı) gerek oturma pozisyonu açısından gerekse iç mekan açısından (Jetta'nın iç karartan siyahlığı karşısında) daha güzel buluyor.
Ama yok.. Kendi fikirlerinin düpedüz yanlış olduğunu bir kez olsun kabul eden, "tamam arkadaşlar ben bilmiyordum haklısınız" diyen yok..