açıkçası durumunuza üzüldüm.. hayretler içinde kaldım..biz de İzmir i arayınca derdimize derman olur illaki diye düşünüyoruz. çok yazık...bu baskı balata konusunda ben de dikkat etmeye çalışıyorum ve bu tarz olayları duydukça da daha da ürker oldum..garantisi var diyemeyeceğiz artık galiba.. biraz düşününce işin içinde iş olabilir aslında.. şöyle ki belki sizin aracınızda sadece balata sıkıntısı vardı..siz de garantiden değiştiriyorlar diye bastırınca balata değiştirme parası volan ismini aldı. böylelikle hem size mahçup olmadılar hem de para almaktaydılar...volan için de siz İzmir i aradınız. İzmir servise baskı yaptı ve bu kullanıcı hatası neden ücretsiz dedin diye çıkıştı..ne var ne yok ücretli değiştir dedi.. O durumda da servis bu talimattan kıvıramazdı ve size artık volanda da sıkıntı yok diyemezdi. İzmir den de yediği fırçayla hem sağlam volanınızı işin içine dahil etti hem de fiyatı şişirdi de şişirdi.
yok artık bu kadar da olmaz diyen arkadaşlar olacaktır ama bizi bunları düşünür hale getirdiler maalesef.. olur mu olur..Tırdan düşen arabaları sıfır diye satan zihniyet bunu neden yapmasın..
tekrar geçmiş olsun..