Opel ucretsiz chek-up kampanyasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eniştem 98 model e200 mercedesi check up a sokmuş..
adamlar ya 7 ya 11 milyarlık ücret çıkarmışlar tam emin olamadım.. herzamnki ustasına götürmüş eniştem ve çok cüzi bi miktara bakım tarzı bişey yapmış usta demiş devam et.. ne kadar zaman geçti araba saat gibi hala dio..
yani opelde aynı kazıklama sistemini uygulayabilir.. dikkatli olun..

eniştem 98 model e200 mercedesi check up a sokmuş..
adamlar ya 7 ya 11 milyarlık ücret çıkarmışlar tam emin olamadım.. herzamnki ustasına götürmüş eniştem ve çok cüzi bi miktara bakım tarzı bişey yapmış usta demiş devam et.. ne kadar zaman geçti araba saat gibi hala dio..
yani opelde aynı kazıklama sistemini uygulayabilir.. dikkatli olun..

Saol paylaşım için dikkate alıcam

check-up da abartabilirler dediğiniz gibi ama check-up sonrası parça değişimi vs tamir işlerine girmeyin... sadece bedava check-up! gerisi lazımsa özel serviste :)

Opal Otomobil Paz. İşl. ve San. A.Ş.

Ankara, Konya Yolu No:187 06520 Balgat
Tel.: 312-5830583; Fax.: 312-5830584 Ben bir istanbullu olarak üşenmedim ankarayı aradım buldum bu da benden olsun ankarada ama bayram sonrası randevuluymuş

Bayram öncesi check-up yapmıyorlarmıymış?

ben şimdi randevu aldım... EGEM den .. Bu cumartesi 09.00 da arkadaşlar... hem bayram öncesi hem de haftasonu... demekki yatıyor abi adamlar şu ara !

Bende şimdi randevu aldım istanbul CTR oplel servisi cumartesi saat 09:00

Opal Otomobil Paz. İşl. ve San. A.Ş.

Ankara, Konya Yolu No:187 06520 Balgat
Tel.: 312-5830583; Fax.: 312-5830584 Ben bir istanbullu olarak üşenmedim ankarayı aradım buldum bu da benden olsun ankarada ama bayram sonrası randevuluymuş

Şaka gibi...

Az önce Ankara Opal'ı aradım, yani yukarıdaki numarayı, Check-Up fırsatı sadece (Yağ-Su-Antifiriz) için geçerliymiş :) Telefondaki bayan, randevuya gerek bile yok, geldiğinizde servisten bir arkadaş hemen ilgilenir dedi...

.

Şaka gibi...

Az önce Ankara Opal'ı aradım, yani yukarıdaki numarayı, Check-Up fırsatı sadece (Yağ-Su-Antifiriz) için geçerliymiş :) Telefondaki bayan, randevuya gerek bile yok, geldiğinizde servisten bir arkadaş hemen ilgilenir dedi...

Harbiden şaka gibi one ya öyle bakalım istanbulda nasıl bir durum var:sorry:

opel odak bugün randevu almadan bakıyor.(topkapı).bugün den sonrası için randevu almanız gerekecek.

Geri