Opel ucretsiz chek-up kampanyasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yağ su antfiriz değil ya egem genel bakım kontrolleri falan filan dedi.. yaklaşık 1.5 saat sürer dedi.. detaylı bilgi vermedi ama gidince konuşacağım.. ben bakımı daha yeni yaptırdım zaten.. önemli olan rutin bakım parçaları dışındakilere bakmaları.. umarım öyle olur...

yağ su antfiriz değil ya egem genel bakım kontrolleri falan filan dedi.. yaklaşık 1.5 saat sürer dedi.. detaylı bilgi vermedi ama gidince konuşacağım.. ben bakımı daha yeni yaptırdım zaten.. önemli olan rutin bakım parçaları dışındakilere bakmaları.. umarım öyle olur...

Valla Ankara Opal'la konuştum, telefondaki bayan bana Yağ-Su-Antifiriz dedi.. ben onların yalancısıyım, telefonda da 'bukadar mı' dedim, bayanda 'evet' dedi :)

Ben bayram sonrası check up için Opaldan randevumu alddım ,zaten gitcekdim arka rezistanslardan bir iki şeridi çalışmıyor,gitmişken baktırayım diyorum.Bu arada camlar fimli, reizistanda sorun ne olabilir?

Ben bayram sonrası check up için Opaldan randevumu alddım ,zaten gitcekdim arka rezistanslardan bir iki şeridi çalışmıyor,gitmişken baktırayım diyorum.Bu arada camlar fimli, reizistanda sorun ne olabilir?

Yukarıya da yazdım, ben Opal'ı bu sabah aradım, telefondaki bayan, Check-Up sadece Yağ-Su-Antifiriz için geçerli dedi..

bence sizde tekrar arayıp, emin olun..

biraz önce izmir egem i aradım kupon sordular bu kuponu hürriyet her gün veriyor mu?

istanbul'daki ctr benim gittigim servis arkadaşlar, en son bakimimi ve vurduklarinda tamiri (arabamin önü ve arkası dağılmıştı) oraya yaptirmiştim... işçilikleri çok çok iyi ama fiyatları bilemem... corsa garajda yaptirdigim bakimin fiyatlarini yazmistim geçen gün, isteyen bakabilir bilgi için...

Son düzenleme:
Bende aynı yere gidiyorum işçilikleri iyidir CTR nin

istanbul'daki ctr benim gittigim servis arkadaşlar, en son bakimimi ve vurduklarinda tamiri (arabamin önü ve arkası dağılmıştı) oraya yaptirmiştim... işçilikleri çok çok iyi ama fiyatları bilemem... corsa garajda yaptirdigim bakimin fiyatlarini yazmistim geçen gün isteyen bakabilir bilgi için...
:alkis::alkis:

ben bu cumartesi saat 9:00 da oradayyım :):)

arabam bakimdan ciktiktan sonra kafama takılan bir iki sorunu var... onları sorup cevap almak istiyorum aslında... evet bu cumartesi bir aksilik cikmaz ise bende saat 9 da ctr'de olacağım...

varmi başka gelen :)

Geri