Opel vectra 1.6 nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harvester
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

harvester

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben 1996 model bir Opel Vectra 2.0 16V GLS kullanıcısıyım. geçen gün yeni bir opel almak için 2. el sitelerinde dolaşırken donanım bakımından rakiplerin den çok önde olan 2007 model bir opel vectra1.6 elegance fiyatıyla çok uygun göründü. fakat gayet konforlu ve büyük kasası için 1.6 105 hp motorun yeterli olup olmadığı sorusu kafama takıldı.İçinizde buaraca sahip, kullanmış veya performans bilgisi olan varmı? :)

gidiyor gidiyor gayet yeterli.

tepme doldurup şehirler arası yolda sollamaya çıkarken 2 vites düşürmek istiyor tek sıkıntı o :D

bence gitmiyooo

gitmekten ne anladığınıza bağlı

Önce bi üye arşivi tanıtımınızı yaparsanız konu kilitlenmez;)
Araca gelincede o kasa o motora agır geldiği dogru fakat;
siz ne istediginize baglı sakin sakin kullanırım basmam derseniz cok ala işinizi görür, ama ben performansta istiyorum derseniz yanaşmayın:(
1.9 cdti dicem ama fiyatları ucuyor onlarında o yüzden performan derseniz başkka bir markaya yönelmek zorunda kalırsınız;)
ama tip olarak konfor olarak 10 numara bir araç cok keyifli uzun yoluda şehir içi de;)

harvester

Opelim net'e hoşgeldin.Tanıtımın yeterli değil.Kendini tanıtım formatına uygun şekilde tanıtmalısın. (ad-şehir-meslek-yaş gibi..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri