samet kardeşim arkadaşlar güzel yorumlar yazmışlar onlara katılıyorum ama,
bende arabamı aldığımda gayet iyiydi iki tane ustaya bakıttık çok iyi dediler amma velakin 2 ay sonra silindir üst kapağın daha önceden çatlak olmasından dolayı komple motor indirdik. ben de çok kararsız kalmıştım o haliyle satsam mı yoksa herşeyini yaptırıp binsen mi diye sonra karar verdim yaptırıp kafam rahat bir şekilde binmeye. tabi ben bunun için 7.000 tl bedel ödedim senin belki o kadar masrafın çıkmaz ama sen illede yaptırıp binecem diyorsan 2.000-4.000 tl arası parayı gözden çıkartman lazım motor bu ne çıkacağı belli olmaz. eğer sağlam bir ustaya ve önemli motor parçalarını orjinalini kullanarak yaptırısan tadın yenmez bir hale gelir. örnek veriyim ben motoru yaptırdığımda yağ pompasını tahminimce yan sanayi takmışlar araba tam ısınmadan yüklendiğim için yatak sarmıştı onuda yaptırdım orjinal kullandık şimdi hiçbir sıkıntısı yok ALLAH nazarlardan saklasın. şimdi başka araba alsan en az 750 - 1.000 tl para harcarsın yok yağıydı,suyuydu ekzpertiz raporuydu balata falan filan temiz binmek istiyorsan bunları mecbur yaptıracan. zaten bu arabayı almışsın binmeye de niyetin varsa biraz kendinden fedakarlık yapacan bu arabayı iyi bir ustaya yaptırıp keyfine bakacan. bunları yaşayan biri olarak nacizane sundum yoksa kimseye akıl vermek haddime değil ALLAH hakkında hayırlısını versin kardeşim.