Opel vectra 97-98-99 direksiyon sertliği nasıl..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
98 model dedğin için aynı teknolojidir diye söylüyorum bendede astra F var direksiyon hidrolik ancak diğer hidrolik araçlara göre bizimkiler biraz sert doğru söylüyosun.hattaki park manevrası yaparken durduğu yerde tek elle çevirmek oldukca kas gücü istiyor.ama giderken oldukca güven veriyor ama virajlardada evet sert ancak tek elle döndürmek mümkün.bizde corsa d de var.enimkinden inip corsa d ye binince direksiyon yok gibi geliyor.okadar güzel ve yumuşakki hiç yormuyor.ancak aalarında tur farkı var sanırım onada emin değilim.corsa d den benimkine binince biseps triseps çalışmış oluyorum:D:D

aynı durumları bende yaşıyorum:)

Aynı problem bende de var.Ustalar bu işe bi el atsa.Birde pompanın basıncı değişir mi ?Pompanın basıncını yükseltebilirsek direksiyon yumşar bence.Aracın ağırlığından değil bu sertlik ağırlıktan olsa kamyonlarınki hiç dönmezdi.

Arkadaşlar sabahları tekerler dönük şekilde çalıştırıldığıda "tartar"lı ses geliyor. Direksiyon yağına da baktım bir eksilme yok. Ustalar ve tecrübeli arkadaşlarlar yarrdımlarınızı bekliyorum....

dostum opellerın özellıkle vectraların direksionu sert
ama tek elle cevıremeyecek kadarda zor degıldır :D
sertlıgı ogrenmek ıstıosan bı TOROS sürmeni ondan sonra vosvos CADY sürmeni tavsiye ederim :D
ondan sonra opelın ne kadar guzel bır dıreksıonu oldugunu anlarsın :D

2000 model var bendede onun direksiyonuda sert durduğu yerde tek elle çevirmek zor oluo kolumu ağritio walla :D

dostum opellerın özellıkle vectraların direksionu sert
ama tek elle cevıremeyecek kadarda zor degıldır :D
sertlıgı ogrenmek ıstıosan bı TOROS sürmeni ondan sonra vosvos CADY sürmeni tavsiye ederim :D
ondan sonra opelın ne kadar guzel bır dıreksıonu oldugunu anlarsın :D

toros neysede woswagen cadynin direksiyonda mı sert:confused:

2000 model var bendede onun direksiyonuda sert durduğu yerde tek elle çevirmek zor oluo kolumu ağritio walla :D

valla şehir içi sürmek eziyet oluyoo. ;)

saçmalamayın yaaa arkadaşlar torosla opelimi karşılaştırıyosunuz.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.toros kaç paralık araba vectra kaç para.tabiki konfor olacak yumuşak olacak direksiyon.bence toros yerine herhangi bir japon yada fiat la karşılaştır caddy yi bilmem ama vw boranın direksiyonda pamuk gibi bence kendi sınıfındakilerle mukayese daha mantıklı.bizimkiler bence çok sert.birde sanırım lastiklerimiz gereğinden kalın.195 taban çok fazla bence.

vectraların dıreksıyonu bıraz sert evet ama bu bı dezavantaj diil avantajdır cunku yolda o cusse ve motoru yolda tutmak cok kolay bı sey dııl cok yumusak olsa ıdı anı tepkılerde yolda durman guclesırdı.. :)

Geri