Arkadaş çok haklı..Bende V6 mı sattığıma bin pişmanım ki sormayın
(( Evliliktir gezemiyoruz edemiyoruz dedik sattık mis gibi arabayı..Alan adamda dua etti bana..Çünkü araçta sürtme dışında en ufak bir kaza yoktu..V6 almayın şöledir böledir dediler aldırmadım 2bin fazla verdim o zamanlar aldım arabamı 1.5 senede keyfi masraflar yaptım,bir kerede yolda bırakmadı !!
Gidişindede bir kere yürü kızım dedim tozunu yutturmadığı kalmadı..Sanayiciyle kanka olursun dediler olmadım,yağını koydum suyunu kontrol ettim bindim,yaşıtlarına göre çıkardığı masraf neydiki..Sattım şimdi 97 corsa gsi aldım,aldığıma pişman oldum..45dk trafikte kaldım devirdaim patladı,araç şimdi kapının önünde yatıyor..Ben kaportasıyla ilgilenecem diye düşünürken şimdi soğutma sistemi komple elden geçecek..
Velhasıl uzun lafın kısası,vectra b v6 lara söylenen şöledir böledir lafları tamamen asılsız..!
Yakıtına bişey demiyorum yakıyor,fakat 170beygiri su yakarak üreten motor varsa onu alalım öleyse ?
V6 korkusu şundanda kaynaklanıyor olabilir,kaputu sanayide ne zaman açtırdıysam,ustanın o çaresiz bakışlarıyla çok karşılaşıp tamam usta boşver kolay gelsin demişliğim vardır.Çünkü binbir papara üretecek,önce arabaya laf ediyor,bu motor ne böyle falan,sonra işi yapmakta üşeniyor..İşte bu tip ustalar konuşarak şehir efsanesine dönüştürüyor olayı.
Arkadaşı takdir ediyor ve arabasına verdiği değerden ötürü alkışlıyorum..İşte olması gereken araç sahibi,aracını sevmiş kimseyi dinlememiş ve gereken herşeyi yapmaya çalışıyor..
Not: İlk cümlelerinize ithafen, konu başlığını okuyarak ,eyvah şehir efsanesi gerçek oldu v6 başa bela oldu sandım
eğer bildiğim bir problemse yardımcı olmak için girmiştim,fakat dumura uğradım