Opel Vectra B Far Butonu Led Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelim71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elinize sağlık güzel olmuş. bende vakit bulursam elimde bulunan far anahtarına smd ledlerden yapıcam :)
birde kullandığın direncin değerinide eklersen arkadaşlarımız için faydalı olur...

Son düzenleme:
Başarılı bir uygulama, tebrikler.

Şerit led uygulayacak arkadaşlara da şu şekilde yerleştirmelerini tavsiye ederim:

güzel çalışma eline sağlık,
yalnız far yükseklik ayarlama ışıkları yanmıyormu.. hani şu 0-1-2-3 ün olduğu yer ..
sizin için o bölgeleride kırmızı ledle ışıklandırdım. ama fotoda sizin söylediğiniz yer yine az ışıklanmış olarak görünüyor fakat normalde ikiside güzel. ilginiz için teşekkürler...

sizin için o bölgeleride kırmızı ledle ışıklandırdım. ama fotoda sizin söylediğiniz yer yine az ışıklanmış olarak görünüyor fakat normalde ikiside güzel. ilginiz için teşekkürler...

:):):):) teşekkürler...
bu renkler konusuna çok takıldım. bende böyle bi uygulama yapacam ama hangi renk led kullansak hoş olur acaba???
mavi mi kırmızımı yoksa beyaz mı????

:):):):) teşekkürler...
bu renkler konusuna çok takıldım. bende böyle bi uygulama yapacam ama hangi renk led kullansak hoş olur acaba???
mavi mi kırmızımı yoksa beyaz mı????
valla renk zevke kalıyor. bende maviden hoşlanıyorum nickdende belli sanırım. şimdi sıra butonlara led uygulaması var söktüm şimdi evde bugün bitiririm sanırım. klima butonu falan hepsini mavi ve kırmızı led yapacağım...

Klima butonunuda mı?
bunu kaçırmazdım ben olsam. usta özellikle klima butonlarını yaparken bol resim çek de ben gibi amatörlere referans olsun :)

Klima butonunuda mı?
bunu kaçırmazdım ben olsam. usta özellikle klima butonlarını yaparken bol resim çek de ben gibi amatörlere referans olsun :)
alper klima butonunuda diğerlerinide yaptım. akşam müsait olursam resimlerini ve nasıl yaptığımı anlatacağım. sen kafana takma yapamazsan ben varım yollarsın senin için ben yapar geri sana yollarım.:)

güzel bir çalısma olmus eline saglık :)

anahtar kısmının alt kısmına koydugunuz 4 led için yer varmıydı yoksa kendinizmi açtınız ?

Geri