Güzel olmuş Gökan hangi arada yaptın: )
Göstergeye nezaman el atıyosun.
kısmet olursa beraber yapacağız haber bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel olmuş Gökan hangi arada yaptın: )
Göstergeye nezaman el atıyosun.
sizin için o bölgeleride kırmızı ledle ışıklandırdım. ama fotoda sizin söylediğiniz yer yine az ışıklanmış olarak görünüyor fakat normalde ikiside güzel. ilginiz için teşekkürler...güzel çalışma eline sağlık,
yalnız far yükseklik ayarlama ışıkları yanmıyormu.. hani şu 0-1-2-3 ün olduğu yer ..
sizin için o bölgeleride kırmızı ledle ışıklandırdım. ama fotoda sizin söylediğiniz yer yine az ışıklanmış olarak görünüyor fakat normalde ikiside güzel. ilginiz için teşekkürler...
valla renk zevke kalıyor. bende maviden hoşlanıyorum nickdende belli sanırım. şimdi sıra butonlara led uygulaması var söktüm şimdi evde bugün bitiririm sanırım. klima butonu falan hepsini mavi ve kırmızı led yapacağım...teşekkürler...
bu renkler konusuna çok takıldım. bende böyle bi uygulama yapacam ama hangi renk led kullansak hoş olur acaba???
mavi mi kırmızımı yoksa beyaz mı????
alper klima butonunuda diğerlerinide yaptım. akşam müsait olursam resimlerini ve nasıl yaptığımı anlatacağım. sen kafana takma yapamazsan ben varım yollarsın senin için ben yapar geri sana yollarım.Klima butonunuda mı?
bunu kaçırmazdım ben olsam. usta özellikle klima butonlarını yaparken bol resim çek de ben gibi amatörlere referans olsun