opel vectra b2 cd 0 km?

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bu arabanın almanyada fabrikada ellerinde 0 km si varmıdır?0 istesek özel olarak üretilirmi?tahmini ne kadara patlar?0 km si vardır die düşünüorom opelin eğer tüm araçları topladığı biyer vardır heralde 0 km olarak

0 km si vardır kesin ama opelin otomobil müzesinde falandır 0 km sini üreteceklerini hiç sanmıyorum lakin seri üretim bandını kaldırıp atmışlardır yada Vectra C nin seri üretim bandına çevirmişlerdir tabi bu Vectra B ler Türkiye de üretildi belki de duruyodur :)

Türkiye'de çok şahane ustalar var, gidin birine size sıfır km toplama Vectra B yapar kesin :D

Keşke olsa hiç düşünmeden alacağım tek arabadır

Sıfırı üretilse ilk alan ben olurum ya !!! :) Ben 2 kez Vectra B sahibi oldum. İkiside şansıma çok temiz çıktı. Ama o arabayı sıfırından ve uzun yıllar kullanmayı ne çok isterdim. Bence kaza bela olmadıkça bir Vectra 2.0 lt nin yolu sorunsuz 20 yıldan fazladır..

hiç sanmam öle birşey olcağını,ama elbet elinde 0 km ye yakın vectra b sini saklayan bi manyak vardır dünyada kesin:)

2.0 lt Vectra B , süper bir araç keşke makyajlanıp satılsa tekrardan..eminim ki alıcısı çok çıkar

0 Km. Vectra B için kampanya yapalım. Çok talep geleceğine eminim.

Geri