şöyle diyim serdarcım benim aracım comfort aracımda esp tc control var arka park sensörü var önde yok oda takılabilinir zor bir şey değil 15 dakkalık iş.. koltuk ısıtma var (orjinalden) deri döşeme var (orjinalden) sunroof yok hava yastıkları zaten elegance comfort fark etmez standarttır
digital çift yönlü klimada öyle standart comfortla elegance da benim aracımda var en azından..
yükseklik derinlik ayarlı koltuklarım var sadece elektrikli değil
ışığa duyarlı ısıtmalı ve elektrik kumandalı aynalarım var oda sadece elektrlikli katlanır değil yani elle katlıycaksın tek fark o..
hırsızlığa karşı aydınlatma sistemimde var darbe sensörümde var hırsıza karşı..
otomatik fark yükseklik ayarını bilemiycem varmı yokmu o kadar gerekli bir şey olduğunu sanmıyorum otomatik değilsede manueldir neticede ama oda vardır..
ben aracımı böyle aldım opel odakdan bunların hiçbirini sonradan kendim takmadım benim sonradan tek takdığım şey xenon far oldu yukardaki donanıma ek olarak o kadar.. kısa+uzun+sis xenon yapdım.. saygılar sevgiler.
Vallaha sen comfot donanımını küçümsediğimi falan mı sanmışsın bilmiyorum ama Hakan abi,0 araç alırken zaten üst donanım paketlerinin donanımlarından da araçlara ekletebilmek mümkün...Zaten senin aracın C2 kasa..Helal olsun kendi aracını iyi tanıyorsun ama diğer c2 lerle de mutlaka kendi aracını mukayese etmişsindir senin sahip olduğun donanımlara bütün c2 comfortlar sahip değil...Bu arada otomatik far yüksekliği,gösterge panelinin parlaklığını arttırmak için kullandığımız tuşun hemen altındadır.Eğer yoksa otomatiktir.Varsa da manueldir.