opel vectra nın konforu?

arkadaşlar bence arabanız passat ve de benzinliyse binilmez dizel olsa olur:)

Passat 1.6 benzinli aracı denemenizi tavsiye ederim. Özellikle 8v olanını. Çünkü şehir içinde çok seri bir araç. Ve benzin konusuna gelince 650km yol yapıyor bir depo ile. Siz düşünün.

Passat 1.6 benzinli aracı denemenizi tavsiye ederim. Özellikle 8v olanını. Çünkü şehir içinde çok seri bir araç. Ve benzin konusuna gelince 650km yol yapıyor bir depo ile. Siz düşünün.
ben vectra 1.6 yla 900 km yol gidiyorum :pon:

Toyotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

sebebine gelince yer basık savurma olasılıgı opele göre daha az ve kontrollü gercekten c kasamda vardı şuanda 11 yaşında toyotaya biniyorum savurma aynı ve toyota daha güvenli bence savurma acısında haa eskigi ney yüksekliklere girerken cok yavalsmaka zorunda kalıyorum altı degiyor ve kötü bişey bu gercekten:(
çok doğru:good: :good: :good:

bence şuan kullandıgın arabanın konforu mercedes e serisine yakın bi konfora sahip. niye diye soracak olursan eniştemde 2006 vectra elegance var full paketli. dayımda da 2006 e 200 kompressor var. ikisinide fırsat buldukça kullanıyorum. mercedes daha arabanın içine otururken daha en iyi oldugunu hissettiriyor.ama kullanıma gelince mercedes te aynı şekilde vectra daki gibi arka süspansiyonlar kasislerde sert vuruyor.tabi bu yol tutuşun daha iyi olması için konfordan kısıyor. mesela yol konforunda mercedes vectradan bence çok çok iyi deil.bence vectra mercedes e çok yakın bi konfora sahip..tabi en full olanı.....
:alkis: :alkis: :alkis:

renocuklar inanılmaz hızlı we konforlu megane2de de böle, laguna2de de böle.ama bir opelle karşılaştırılablir mi.ıı ıı tartşmasına bile girmeye gerek yok die düşünüorum....

Eğer ş.dışı ise (muhtemelen öyle gibi) bence fazla yakıyor aracın. ben oto.vitesli araçla 3 kişi + bagaj tıka basa dolu iken bile 800 km nin altına hiç düşmüyor.Araç boşken daha da fazla gidiyor

Vectra çoğu rakibinden daha konforlu bence. Ama yeni passat' ın içi daha ferah ve geniş duruyor

Eğer ş.dışı ise (muhtemelen öyle gibi) bence fazla yakıyor aracın. ben oto.vitesli araçla 3 kişi + bagaj tıka basa dolu iken bile 800 km nin altına hiç düşmüyor.Araç boşken daha da fazla gidiyor

Kesinlikle şehiriçi. Ama şunu kabul etmeliyim. Fsi motorlara göre uzun yolda daha fazla yakıyor.

karşılaştırdıın araç dizel değil benzinli ise fsi teknolojisine sahip çoğu araç6witesli.uzun yolda çok uzun olan 6.witesi ile az yakması çok doğal.şehir içi kullanımında ne kdr yaktığını görebileceksiniz.bir depo350-400km gidiyor normal kullanımda.daha yüksek menzil görener çıkar fsi motorda ama bu rakam çoğu kişinin gördüğü bir değer.bunun nedeni de ilk iki witesinin kısa tutulması(gerçekten de opelden daha ii yapıştırıo koltuğa kalkışlarda)...

Geri