opel yine zam yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: opel yine zam yapmış

badavut link' Alıntı:
o zaman bunun sonu yok, bile bile bu saçma verginin vergisini ödemeye devam edeceğiz, bende 1.5 ay önce aldım araç ve şu an ötv nin kdv si alınmayacak deseler üzülmem sevinirim, allah ömür verirse mutemelen bu aldığım son araç olmayacak, her seferinde aynı saçma vergiyle karşılaşmak istemem, istemiyorum

şimdi bu vergiyi kaldırsalar siz alana kadar koyacak yeni vergiler bulurlar emin olabilirsiniz :) devtet benden alıp benden sonrakilerden almaz beni enayi yerine koyarsa ben üzülürüm şahsen

bu vergi kalkarsa alınan vergiler için devlete davalar açılır araç sahipleri tarafından.Vergilerin azaltılmasını ben de isterim ama otvdeki kdvden önce 5 lira olan benzini 3 lira yapsınlar.o kdv kalkarsa benzin 6 lira olur bu memlekette ki arabayı alsan neye yarar binemezsin ki

sallierim link' Alıntı:
bu vergi kalkarsa alınan vergiler için devlete davalar açılır araç sahipleri tarafından.Vergilerin azaltılmasını ben de isterim ama otvdeki kdvden önce 5 lira olan benzini 3 lira yapsınlar.o kdv kalkarsa benzin 6 lira olur bu memlekette ki arabayı alsan neye yarar binemezsin ki

aynen keske hersey iyi gitsede faizler vergiler saglikli ve kalici sekide dusse :(

DERSİMLİ link' Alıntı:
Bu şekilde olursa Halkın sokağa dökülmesi kaçınılmaz olur doların bu şekilde kalması vatandaşı alım gücünü alt üst eder ve tam bir kargaşa çıkar.

Yog hicbir sey olmaz evet alim gucu azalir ama nasil azalir a kisisi telefonunu yenilemez yada arabasini ordaki parasiyla standart yasamini surdurmeye devam eder. İthal alimlarda azalma olur cunku bu artis en cok onlari etkiler. Bu ulkede kac kere devaülasyon oldu bu halk bir sey yapmadi bunada yapmaz :)

Bu vergi kalkma olayida olmaz cunku bu sigarayla alkolden alinan vergilere karsi itirazinda yolunu acar. Mahkeme bunu goz onunde bulundurup iptal edicektir.

Hocam dışa bağımlı bir ülkede döviz kurundan etkilenmeyecek 1 tane vatandaş yok malesef.Her şey dışardan geliyor.şu an seçim var diye haber yaptırmıyorlar ama işçi çıkarımları başladı bile.fabrikalar 2 hafta- 1 ay tatile girmeye başladı.İnşallah bu iş bir an önce rayına girer yoksa sonumuz kötü.

sallierim link' Alıntı:
Hocam dışa bağımlı bir ülkede döviz kurundan etkilenmeyecek 1 tane vatandaş yok malesef.Her şey dışardan geliyor.şu an seçim var diye haber yaptırmıyorlar ama işçi çıkarımları başladı bile.fabrikalar 2 hafta- 1 ay tatile girmeye başladı.İnşallah bu iş bir an önce rayına girer yoksa sonumuz kötü.

aynen gezi olaylarına kadar bi istikrar yakalamıştık aslında ama hem hükümetin hem karşıtlarının yanlış tutumları yüzünden olan halka oldu:( üzücü gerçekten

işlerin (en azından görünen kısmının) yolunda gitmesi sanırım bazı çevreleri rahatsız etti. Amerika 72,5 milletten oluşmasına rağmen birlik dirlik ve düzen içinde yürürken, iki bin yıllık devlet geleneği olmakla, yüce bir dine sahip olmakla övünen bizler, maalesef birbirimizin kuyusunu kazmak ve yok etmek için neler yapmıyoruz ki? Yok sen şucusun yok sen bundansın diye şu millete yapmadıkları ne kaldı ki? Elin oğlu birlik olup mücadele ettikçe biz dağılıp çözüldük... Yürekler bir olup atmadıkça daha ne çileler ne bedbahtlıklar bizi bekliyor kim bilir?

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
aynen gezi olaylarına kadar bi istikrar yakalamıştık aslında ama hem hükümetin hem karşıtlarının yanlış tutumları yüzünden olan halka oldu:( üzücü gerçekten

Böyle iyiydi diyorsun yani Süleymanhoca.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Böyle iyiydi diyorsun yani Süleymanhoca.

yok be ne iyisi :)) gezi öncesindeki göstergeler iyi gibiydi sanki faziler dolar falan filan..şimdi baksana hale üzücü gerçekten doların faizin yükselmediği gün yok nerdeyse bunun faturasıda hepimize çıkıyor insan görünce üzülüyor

İşler yerinde mi gidiyordu :) Bence en basit örneği borsadır ekonominin.5-10 yıldır ülkede ekonomi şişirildi borsa 90 bin üzeri oldu sattık herşeyi ekonomi herşey çok güzel zannedildi.Şimdi yok gezi yok şu bunlarla alakalı değil hiçbirşey.Hükemet yıllardır şişirdi ekonomiyi yok iyiyiz yok şöyleyiz diye aslında olan neydi sıcak para girdisi satılan özelleştirilen herşeyden.

Şimdi noldu satıcak birşey kalmadı sıcak para yok ülkede ihracat yok ürün üretemiyorsun.Sürekli ithal bu yıl kasımda 60milyar dolar cari açık vardı.Ülke vergi üzerinden dönüyor başka birşeyi kalmadı şişirdikçe şişirdi hükümet şimdi elinde patladı.Türk lirası değersizdi artık 2 kat değersiz ekonomin dışa bağımlı o yüzden dolar euro artınca herşey zamlanıyor.10 yıl boyunca ekonomi şişti şimdi patladı kısa öz.

Birde şunu söyliyim körü körüne insanlarımız bilmeden çok savundu ama bu ülke hiç iyi durumda değil 10 yıldır ağza bal çaldılar ama özellikle son dönemde ülke batağa doğru gidiyor.Dışa bağımlılık fazla üretim yok düşünün ki kuru fasulye üretemiyor ülke :)

Bu arada merak edenler bu yıl 2013 mayıs ayında borsa 93bin puandaydı dolar düşük euro düşüktü 2 ayda 70bine şimdi 64bine düştü buda ülke gittikçe dibe gidiyor demek cari açık çok üretim yok yurdum insanı gerçekleri görmek istemesede vergi vermesek benzini mazota sürekli zam yapılmasa ülke batıcak komik ama gerçek....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri