Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madmax50 link' Alıntı:Dolar 2.20 oldu gelmesi gayet doğal. 2. elde astra sahipleri iyi fiyat veriyor sıfır almak mantıksız. VW sahipleri stok sorunundan dolayı sıfıra yakın fiyat çekerken astra j 2.elde çok daha fazla değer kaybediyor. 2010 yılında golf 1.6 almıştım 36.500'e 2013 yılında 39.000 'e sattım. Reşat altın gibi VW'ler![]()
gogoank link' Alıntı:ne olurdu kurlar değişmese, araç fiyatları artmasa insanlar rahat rahat alsalar. ben araçlarımızda olan ufak tefek karlardan ziyade ekonomiyi düşünüyorum. aranızda esnaf arkadaşlar varsa beni daha iyi anlayacaktır. bir memurun maaşı 2000 küsür. her ay benden aldığı x ürün 10 lira. bu x ürün bana 3 dolara geliyor. memurun maaşı aynı, dolar havalarda. benim sattığım x ürünü 10 liraya veremiyorum. 12 lira olduğunu görünce alamıyor. o alamıyor, ben satamıyorum. derken derken umarım seçimler sonrası düşündüğüm senaryo olmaz.
gogoank link' Alıntı:ne olurdu kurlar değişmese, araç fiyatları artmasa insanlar rahat rahat alsalar. ben araçlarımızda olan ufak tefek karlardan ziyade ekonomiyi düşünüyorum. aranızda esnaf arkadaşlar varsa beni daha iyi anlayacaktır. bir memurun maaşı 2000 küsür. her ay benden aldığı x ürün 10 lira. bu x ürün bana 3 dolara geliyor. memurun maaşı aynı, dolar havalarda. benim sattığım x ürünü 10 liraya veremiyorum. 12 lira olduğunu görünce alamıyor. o alamıyor, ben satamıyorum. derken derken umarım seçimler sonrası düşündüğüm senaryo olmaz.
ozgun88 link' Alıntı:bu zamlarla bizim araçlarımızda değerlendi diye düşünüyorum
2013 Mart'ta 51900 e aldığım araç şu an 63000 e satılıyor bayilerde 60bin eder ve yeni gelecek 2014 zamlarını da düşünürsek 2.eli için en az 53-54 eder yanlışım varsa düzeltin lütfen üstelik alalı 1 yıl bile olmamışken
ben bılıyorum emre gtr 1400 anladın sen onuspitemre link' Alıntı:Elimizdekinin degerını bılelım valla bu gıdısle satsak bırak opelın sıfırını ne alırız bılınmez 011zaa