Opel zafira almak istiyorum ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın arabayı göstereceğiz. bakalım çamurluklar değişmeden ön kaput nasıl değişmiş.

kafam patladı ha... Karar vermek ne zormuş be kardeşim.ilgine tesekkürler NEO-CDAutomatic. Fener maçına bakacam. inşallah yener de biraz keyiflenir gecemiz.

abi kmsi baya çokmuş yaw.ama içine sinerse senin kararın.herşey hayırlısı olsun...

merhabalar bende zafira kullaniyorum b modeli bana kalirsa da km si biraz fazla ama yinede sen bilirsin sorularina memnuniyetle cevap veririm

eski kasalar hakkında bilgim yok ama yeni kasaları çok muhteşem...

ben minübüse arkadan çarpmıştım dur kalkta.. kalkmıştık duramadan girmiştik minübüsün altına.. plakam ve ön panjur düşmüştü yere.. ama tampon sağlamdı sadece bi iki çizik.. onun haricinde çamurluk falanda sağlam ama asıl hasar gören kısım KAPUT olmuştu..çünkü frene basınca araba öne yığıldı ve kaput minübüsün altında kaldı.. değiştirmeden düzelttildi gerçi benimki.. belki böle bi sebepten kaput değişmiştir o aracın da..

Banada km biraz çok geldi. Ben 98 model aracımı sattığımda daha km 120.000 olmamıştı. 115.000 gibi bir rakamdaydı. Ama karar tamamen senin. Bu işte sadece km değil, o km ye gelene kadar nasıl bakıldığı ve kullanıldığıda önemli.

fiyat çok yha ben 2001 elegancesını 18 bulmustum ama gönlüm astra oldugu ıcın almamıstım 17 gl ıcın cok fazla.ve buldugum aracta sadece 2 parcada boya vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri