benim arkadasımda zafira opc var sanırım 2002 yada 2003 22000 aklında bulunsun sonucta opc zafira baska ama opc bambaska
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende zafira kullanıyorum 1.6 16v 2000 model bence yakıt karşıdan gözüktüğü kadar çok değil ve bu arada verdiğin örneğe ek olarak ben yıllık 240 ytl vergi verirken 1.8 olan zafira aynı yaşta 490 ytl vergi veriyor ve dediğin gibi parça sorunuda cabası...artık seçim sizlere kalmış...2000 model zafira 1.8 im vardı satalı 1 yıl oldu. 1.6 zafira nın yakıt tüketimi çok yüksektir. 1.8 daha az yakar. eğer aracı günlük kullanmayı düşünüyorsanız lpg ile bile yüksek bi km maliyeti çıkar. bulabilirseniz 1.8 alın derim. ama 1.8 inde motor parçası beklemelidir. 1.6 astra motoru olduğundan her opelcide vardır, ancak 1.8 için istanbul dışındaysanız en az 1 gün beklersiniz. (Ben kullanırken ateşleme sistemi ile ilgili bi parça lazım oldu, torbalı merkez depoda var dediler, kargoyla ertesi gün geldi) Ama performans ve "normal" bi tüketim isterseniz 1.8 e değer.
km si çok yüksek değil bence. 10 yaşındaki bi aracın 100.000 kmden az olması beklenemez. normalde zafiraların motorları 250.000 km civarında sorunsuz gider. (servis söylemişti) 150.000 de bakımları düzenli yapılmış bi zafira bence 50.000 deki yatık bi zafira dan daha iyi durumdadır. (Yatık= haftasonları binilmiş, lastikleri yeni görünür ama çürüktür. hortumları yırtılmak üzeredir. elektronikte sorunlar çıkarabilir) Aracın yılda 20.000 km civarı yol yapmasını bence normal karşılayın. Yok hem bakımlı hem km si düşük ve sorunsuz araç bulursanızda bence hemen bi serviste cihaza bağlatıp km si gerçek mi onu sorgulayın. Kolay gelsin, zor iştir 2. el araç seçimi
aracınız hayırlı olsun...2001 model zafira aldım arkadaslar.550 km yol yaptım.Hayallerim gercek oldu.Araca bayıldım.2000-2001 model nissan primera düsünürken zafira nasip oldu.Cok memnunum.şimdi sıra LPG. taktırmayı düsünüyorum.Tavsiyesi olanlara ve montaj fiyatları hakkında da fikirlerinizi merak ediyorum.Herkeze cok tesekkürler.